Császárom lesz és nagyon félek tőle, ti hogy gyöztétek le a félelmeiteket? Eltudnátok mesélni milyen volt a ti császárotok, mit éreztetek akár pozitiv akar negatív?
Figyelt kérdés
38+3 hetes kismama vagyok.Sajnos még mindig farfekvéses a babám és ez miatt mindenképp császároznak vagy akkor ha beindul a szülés vagy a kiírt idöpontkor. Nagyon félek tőle nem túlzok ha azt írom egyenesen halálfélelmem van. Soha nem volt semmi féle műtétem és a gerincérzéstelenítőtől is nagyon tartok.Egész terhességemet rosszul.viseltem(alacsony vérnyomás,szédülés,hányinger,légszomj,gyengeségérzés).Félek higy műtétkor sem leszek valami jól :-(2013. aug. 20. 18:53
11/14 anonim válasza:
Nekem is császárom volt két éve. Először én is nagyon megijedtem, de aztán hamar túl voltam rajta. A műtét kb 15-20 perc volt, és nem éreztem semmit. A lábadozás pedig 2 hétig tartott. Voltak fájdalmaim de nem olyan vészesek. Te is túl leszel rajta nem lesz semmi baj. Sok boldogságot.
12/14 anonim válasza:
Én ugyanígy voltam, hogy kiírás utáni napon császároztak, mert faros volt a lányom. Előtte 2 héttel már be kellett feküdni, így kiutdtam kérdezni a szülésznőket, hogy lesz a menet. Én magamban "pipálgattam" hogy beöntés kész, branül OK, katéter OK és már a műtőben is találtam magam. Én is nagyon parás voltam és egy egyszerű vizsgálatnál is képes vltam rosszul lenni, de hidd tényleg csak addig rossz míg el nem kezdődik, ha elkezdődik akkor sodródsz az eseményekkel és nincs időd agyalni. Arra gondolj, ha rosszul is lennél, akkor is a legjobb helyen vagym körbe vagy véve dokikkal, nővérekkel. Jó egészséget!
13/14 anonim válasza:
Itt sem progis császár a faros baba, hagyják magától beindulni a szülést vagy indítják, ha nincs probléma közben vajúdni is kell, az jobb a mamának és a babának is. Barátnőmnek éjjel 2 kor folyt el a magzatvíz és 1 kor császározták, addig vajúdott, minden rendben volt velük :) utána lett császár.
14/14 anonim válasza:
A farosnál is csak akkor engednek vajúdni ha "jól" fekszik a baba, mert faros és faros közt is különbség van. Az én lányom lábtartásos volt és ilyenkor nem engednek vajúdni, mert kicsúszhat a lába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!