Szült, vagy szül valaki mostanában Dunaújvárosban?
Nem fogadtam orvost, így az ügyeletesnél fogok szülni. Még van időm a szülésig, január 7-re vagyok kiírva, de már nagyon sokat gondolkodom a szülés folyamatán. Az "elméletet" tudom, de vannak még kis kérdőjelek a fejemben:).
Például Dunaújvárosban van lehetőség labdán vajúdni? Kapok hálóinget szülésnél, vagy a sajátomban kell lennem? És mikor megszületik a kisfiam rögtön rám teszik, vagy ez ott nem divat? Megvárják amíg abbamarad a köldökzsinór lüktetése, vagy rögtön levágják? Apás szülést szeretnénk. Elvághatja a köldökzsinórt a férjem, vagy a szülész csinálja?
A szülőszobáról, hogy kerülök ki:)? Van lehetőség baba-mama szobába kerülni? Vinnem kell a picúrnak pelenkát, vagy azt kapunk?
Remélem nem kérdeztem butaságokat:$?!
Nektek milyen volt Dunaújvárosban szülni? Melyik orvos volt bent? Fog valaki december végén, január elején szülni?
Előre is köszönöm a válaszokat:)!
Szia!
Még nem kaptam ilyen papírt. Lehet, hogy azért mert még csak a 30. héten vagyok:o?
És automatikusan adnak érzéstelenítőt, vagy csak akkor ha kérek?
Köszönöm a választ:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!