Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sirtatok amikor a kezetekbe...

Sirtatok amikor a kezetekbe adtak a babátokat? Ha apad szülés volt, apuka sírt?

Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 18:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
mindketten, először ő, aztán miután végeztek a varrással, én is elsírtam magam
2013. aug. 13. 19:50
 12/22 anonim ***** válasza:
Egyikünk sem sírt, örültünk hogy túl vagyunk a szülésen, akkor még fel sem fogtuk hogy szülők lettünk.
2013. aug. 13. 20:07
 13/22 anonim ***** válasza:
Egyikünk sem sírt.
2013. aug. 13. 21:20
 14/22 anonim ***** válasza:
én nem rögtön, csak miután végeztek a varrással és készültek kitolni a babával a várakozó családhoz. a férjem nem volt bent sajnos (influenza járvány volt és nem volt beoltva), nem mondta, de szerintem nem sírt.
2013. aug. 13. 21:24
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én sem sírtam, nagyjából azt sem tudtam, merre vagyok arccal. :D Mikor a Pici felsírt, megnyugodtam. Apuka pedig ajtón kívül várta a lánya felsírását és ahogy meghallotta, ő bizony elsírta magát, pedig szintén nem érzelgős fajta. :)
2013. aug. 13. 21:36
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Az első nagyon sokat vajúdtam eredménytelenül, teljesen kifáradtam lelkileg és testileg is, császár lett. Csak egy pillanatra kaptam meg a babámat, olyan idegennek éreztem egy percig, aztán nagyon hiányzott. De nem sírtam, boldog voltam, de fegyelmezett. Amikor megkaptam, ölelgettem, néztem, olyan rózsaszín ködös állapot volt inkább, nem sírós.

A második durva volt, elaltattak a sürgősség miatt, úgy aludtam el, hogy nem tudtam élni fog-e, amikor felébredek. Sokáig kértem, hogy hozzák már, de mindig volt valami akadály. Amikor végre a karomba vettem, akkor elsírtam magam. Talán a srtessz, talán a megkönnyebbülés, vagy a tiszta ösztön, nem tudom, de tisztán emlékszem az érzésre, és most is elsírtam magam, ahogy ezt írom. :)Apa előbb vehette kézbe előbb mindkettőt, ezért picit irigylem, de azért örülök is, hogy már az első pillanatokban az övé volt az ez érzés, elmondhatatlan. Szerintem sírt is, de nem mondaná úgysem. Bocs a érzelgősség miatt, most jött meg, hormonok...:) Ha sírtok, ha nem, csodás érzés, ez temperamentum kérdése.

2013. aug. 13. 21:39
 17/22 anonim ***** válasza:
Csak a párom sírt :) pedig sosem láttam könnyezni sem,de akkor,ahogy ránéztem, az arcán folyt egy kisebb patak :D nekem nem jött a szememből könny,de az az érzés,ami átjárt,az semmihez sem fogható. A megkönnyebbülés,a felhőtlen boldogság,a színtiszta öröm ... Viszont,ha így vissza gondolok rá,akkor egyből könnyezem :) furcsa.
2013. aug. 13. 22:13
 18/22 anonim ***** válasza:

egyikünk se sírt akkor.

nekem a kezembe adták a picikénket, majd kértem is vegyék el, adják inkább apának mert annyira remegett a kezem, hogy nem bírtam tartani :S

ekkor felhívtam a szüleimet, de abban a pillanatban ahogy felvették annyira kitört belőlem a zokogás, hogy nem bírtam megszólalni :)

szegények, azt hitték, hogy baj van, végül apa kikapta a kezemből a telefont... :)

2013. aug. 13. 22:21
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem, akkor nem sírtunk.

Én akkor sírtam, amikor inkubátorba tették, és nem vihettük haza, csak azon keresztül nézhettük, meg sem érinthettük.

2013. aug. 13. 23:44
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha megható videókat,születéseket nézek engem is mindig elkap a sírás,de egyik babámnál sem sírtam!
2013. aug. 14. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!