Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek bevállalhatok egy...

Szerintetek bevállalhatok egy csiklói orgazmust ha 5 hete szültem császárral? 2 hete nem vérzek már.

Figyelt kérdés

2013. aug. 13. 16:45
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Kívánom én folyamatosan, mi a terhesség alatt is végig együtt voltunk.. Hát akkor nem aggodok tovább és elengedem magam, apuci már nagyon vár!

Köszi a válaszokat!

2013. aug. 14. 09:04
 12/33 anonim ***** válasza:
29%

Kedves 8-as 6-os vagyok:

Már bocsi,de nem én csináltam,azt hiszem nem tehettem arról,hogy még attól is felfordult a gyomrom,ha a szexre gondoltam!!Nem én irányítottam ezt az érzést,emiatt szarnak és éreztem magam sokszor!!!De nem tudtam irányítani a dolgokat.Nem tudtam volna még 6 héttel szülés után sem együtt lenni a férjemmel,mert egyszerűen az járt a fejemben,hogy nem rég ott jött ki a kisfiam ami elég megterhelő volt,és pihenést szerettem volna,nem akartam,hogy még ő is zaklassa a hüvelyem.Egyébként terhesség alatt is csak 3x volt köztünk szex,22 hetes koromtól eltiltottak minket tőle,tehát azóta nem voltunk együtt.Bocsi,hogy én nem vagyok olyan szexközpontú ember mint te,vagy mint itt a legtöbb ember.Azt hiszem azt is fel kellett lelkileg dolgoznom,hogy majdnem ott maradtam a szülőágyon,mert ömlött belőlem a vér,az orvosok alig tudták elállítani,szóval bocs,hogy nem rögtön a szexre gondoltam miután jobban lettem a lábadozás után.Ugyan is én még a 6 hetes kontrollra is úgy mentem vissza,hogy tiszta sápadt voltam,még akkor sem voltam teljesen jól nem úgy mint a legtöbb anyuka.

2013. aug. 14. 14:19
 13/33 anonim válasza:
94%
Engem is császároztak. Mi 2 hétig bírtuk ki a férjemmel és nem csak csiklói orgazmusom volt. :) Semmi bajom nem lett. Bár nem árt óvatosnak lenni.
2013. aug. 14. 20:28
 14/33 anonim ***** válasza:
52%

Jesszus ez kiborito... Majdnem ott maradtam...

Az en fiam teraranytalansag miatt nem fert ki ami annyit jelentett, hogy torte a fejecskejevel a csontom amit en meg termeszetes fajdalomnak gondoltam mig nem azt ereztem hogy kitepi a csontom... A fiamnak a szive 0-210ig vert sipolt csattogott az nst gep... Az en verszegenysegemrol nem is szolva.. 91 az ertekem mai napig is... 120 a legalso hatar 70 mar halalos... Engem ezzel mutottek 24 orat voltam orzoben mert a mozgatas miatt fellephetett volna utoverzes amibe en mar belehalok... A fiamnak attol hogy torte a csontom hatalmas veromleny lett a fejen ami hetek alatt mult el, a nyakan ketszer a testen egyszer tekeredett a koldokzsinor... Ha becsuszik a szulocsatornaba meghal! Ja es termeszetesen a 20 orankat megszenvedtuk elotte...

Szerintem itt sokan vagyunk csaszarosak akiknek eletmento mutetjuk volt...

Nem tamadni kell, hanem atgondolni hogy miert van hanyingered a szextol.. 24.hettol a szules utan 15 hetig fixen tehat 31 hetig... Tobb mint 6 honap... Es forog a gyomrod.. Ez nem szex kozpontusag... Alapveto szexualis szukseglet Nekem es Paromnak is...

2013. aug. 14. 21:32
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges ezen összeveszni, mindenkinek más a beállítottsága, más az igénye, más a lelke. Nem lehet összehasonlítani két embert. Ami az egyiknek örök trauma, addig a másik ugyan azon 2 hét alatt túlteszi magát.

Van, aki menstruáció alatt sem szexel szívesen, van, aki szülés után 3 héttel már alig várja. Nem vagyunk egyformák, és nem is kell győzködni egymást.

Mindenkinek a szerint kellene cselekedni, amit érez. Én pont.

2013. aug. 15. 14:37
 16/33 A kérdező kommentje:
Bocsánat, én nem akartam vitát szítani, csak a véleményetekre, tanácsotokra voltam kiváncsi. Kössz a válaszokat
2013. aug. 15. 15:48
 17/33 anonim ***** válasza:
35%

6-os vagyok:

Hát én sem akartam ebből vitát,mert meg mertem kérdezni,hogy én vagyok-e itt az egyetlen,aki így járt szülés után!!De nem baj kedves utolsó előtti válaszoló,áss csak el nyugodtan élve a föld alá,csak mert én nem vagyok olyan ember mint te!!!És csak hogy tudd,én is vérszegény vagyok nem csak te,ezért is voltam sokáig ,,hulla,, szülés után.Lehet,hogy neked rögtön szülés után is alapvető szükséglet volt a szex,de nekem nem..igazat kell adnom az utolsó válaszolónak,lehet,hogy a te lelkedet nem izgatta igazán,hogy majdnem meghaltál a gyerekeddel együtt(ami hála Istennek nem így lett!),de engem igen.Meg ami még igazán trauma volt számomra,hogy a drága anyósom szülés után úgy tett,hogy minden szülés kockázattal jár,magyarul k..vára nem sajnált volna ha ott maradok a szülőágyon!!Ezt SOHA nem fogom tudni feldolgozni,mert nekem ez nagyon fájt és fáj azóta is!

Na mindegy,örülök neki,hogy neked nem így volt,hogy te hamar feldolgoztad a történteket.Nekem most sikerült,és most vagyok már a régi formámban.És képzeld,a férjem nagyon is megértő volt velem végig,egyszer sem panaszkodott és nem erőltetett semmit sem!!Nagyon szerencsés vagyok,hogy ilyen férjem van.

Ja és még valami:nem támadtam senkit sem,pontosan,hogy(nem tudom te voltál-e)aki azt írta,hogy ez durva,hogy milyen régen nem szexeltem az támadt le engem emiatt!!És nehogy már ennyiért hagyjam,hogy eltaposson egy idegen ember!

Ennyi,részemről a téma lezárva.

2013. aug. 15. 20:18
 18/33 anonim ***** válasza:
24%

Ja és még valami:

az én kisfiamnak is leesett a szívhangja kitolásnál,szóval ő is ,,veszélyben,, volt!

Ennyi.

2013. aug. 15. 20:19
 19/33 anonim ***** válasza:
18%
Ja és én 24 órát vajúdtam vele,még ez lemaradt.Úgyhogy azt hiszem mi is megszenvedtük a szülést nem csak te!!!
2013. aug. 15. 20:20
 20/33 anonim ***** válasza:
48%

:)

Latod ez a vedekezo es tamado hozzallas a fura...

En nem allok neki veled versenyezni messzirol jott ember mond amit akar... Itt gyk-n meg foleg verseny folyik hogy kinek volt veresebb fajdalmasabb es kockazatosabb szulese...

Igen minden szules kockazattal jar mindenki feje felett lebeg az hogy rossz vege lesz! Ebben igaza volt anyosodnak! Kar ezt ugy felfogni hogy majdnem finish lett! Nem lett!!! Ennyi a lenyeg! En fel evig sirattam ezt es 3 evig mikor parom megszolalt hogy meg egy baba orditasba fulladt a dolog! de nincs ertelme!

Tedd magad tul rajta, ne lelkizz ezen mert hamar nem jossz helyre!!

Amit irtal azt nem en kommenteltem! :) szep estet!

2013. aug. 15. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!