Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek bevállalhatok egy...

Szerintetek bevállalhatok egy csiklói orgazmust ha 5 hete szültem császárral? 2 hete nem vérzek már.

Figyelt kérdés

2013. aug. 13. 16:45
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
8%

Nem.Mivel az is stimulálja a méhet.Összehúzódást eredményez.

A méhednek még regenerálódni,pihenni kell.

2013. aug. 13. 16:47
 2/33 anonim ***** válasza:
88%
igen, bevállalhatod
2013. aug. 13. 17:02
 3/33 anonim ***** válasza:
80%
Igen nyugodtan. A behatolás tiltott ilyen esetben. Fertőzések stb. De egy orgazmustól 5 hét elteltével nem lesz az ég világon semmi bajod. Lassan a 6 hét tilalom is lejár úgyh ne aggódj. :)
2013. aug. 13. 17:08
 4/33 anonim ***** válasza:
49%

Haat en le leszek pontozva... 2. Heten mar nem vereztem, es a 4. Hettol rendszeresen egyutt voltunk...

Doki mikor kerdezte 6 hetes kontrollon volt-e szex? En igazat mondtam es annyit mondott, hogy vegre egy oszinte no... Se leba...as se semmi nem volt...

2013. aug. 13. 17:09
 5/33 anonim ***** válasza:
92%
nyugodtan, mi is 5hetesen kényeztettük egymást :-)
2013. aug. 13. 17:22
 6/33 anonim ***** válasza:
29%

Én vagyok itt az egyetlen olyan nő,akinek szülés után még a szex gondolatától is felfordult a gyomra??

Még csak most kezdek visszarázódni a régi önmagamhoz,mert eddig lelkileg teljesen össze voltam kapcsolódva a kisfiammal,és egyszerűen nem bírtam még a szexre sem gondolni,mert a nap 24 órájában testileg és szellemileg is csak a kisfiamé voltam. 15 hete szültem,és mostanában gondolok már a szexre is,hogy most már azért lassan jó lenne valamit kezdeni a férjemmel :)

Ti hogyan tudtatok lelkileg ilyen gyorsan visszatérni régi önmagatokhoz??

3 hós,3 hetes fiús anyuka

2013. aug. 13. 17:59
 7/33 anonim ***** válasza:
95%
En sokaig korhazban voltam a szules elott 42 hetesen csaszaroztak es mikor a vajudoban setalgattam (sima szulesnek indult) kemenyn csak a szex jart a fejemben... Parom meg rohogott... Mi amugy naponta-ketnaponta voltunk egyutt mig terhes voltam..
2013. aug. 13. 18:13
 8/33 anonim ***** válasza:
85%

6-os válaszoló ez aztért durva! Én kívántam továbbra is a férjemet sőt amikor hazahoztuk a lányunkat rájöttem h nagyobb ajándékot nem kaphattam volna tőle soha és akkor teljesen másképp kezdtem rá nézni és sokkal jobban kívántam is. :)

Sőt a terhesség utolsó idejében már nem volt szex és alig tudtam azt a 6 hetet kivárni. 4-5 hét körül mi is kényeztettük egymást amikor már nem volt vérzésem.

Szegény férjed jól bírta. Nagyon sok anyuka ebbe a hibába esik h a gyermeke lesz az egyetlen akire koncentrál apa meg el van felejtve. Aztán meg csodálkoznak h apa máshol keresi a boldogságot. Mennyire hiányozhat egy férfinak az intim kapcsolat a felesége iránt. Szerintem nagyon nem csináltad jól vagyis inkább érezted a dolgokat.

2013. aug. 13. 19:31
 9/33 anonim ***** válasza:
82%

Nekem szülés után 4 nappal, mikor a doki szedte ki a külső varratokat, azt mondta, hogy a szexel nem kell megvárni a 6 hetet. (oké, nem császár) Szoptatós fogamzásgátlót is felírt, azt 1 héttel a szülés után kezdtem el szedni.

Nyilván jobban oda kell figyelni, esetleg az óvszer használata sem árt (bármilyen apró fertőzés elkerülése érdekében), de ez a 6 hetes szex-megvonás szinte csak Magyarországon divat. Ahogy az is, hogy szülés után még 4-5 napokat kell dekkolni a kórházban.

Ebben is az ösztöneinkre, megérzéseinkre kellene hallgatni, hogy nekünk mi a jó, mert nem minden nő egyforma. (lásd fenti példa) Van ismerősöm, aki császár után már másnap tök jól volt, és van olyan is, aki 3 hétig nyögte.

2013. aug. 13. 21:55
 10/33 anonim ***** válasza:
95%
Simán bevállalhatod.Én szültem már császárral is,spontán is.Sosem vártuk ki a 6 hetet.Amikor már kitisztultál,lehet szexelni is.Persze ez mindenkinél másképp van.Van aki ugyanúgy kívánja mint korábban,van aki nem.Ilyenkor játszik nagy szerepet a türelem mind a férj,mind a feleség részéről.
2013. aug. 13. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!