38hetesen merjek e szeretkezni? Beindulhat a szülés ettől?
Szia!
A sex csak akkor indítja be a szülést,ha már minden körülmény adott hozzá.A lányommal 42 hetesen indítottak,de még akkor is totál zárt és éretlen volt a méhszáj.Semmivel sem tudtam beindítani magam.Egyébként császár esetén is ajánlatos a vajúdást végigcsinálni,mert az egy élettani folyamat,szüksége van rá a babának,és a mamának is.
De lehet,hogy menne simán is az a faros baba,sok ismerősöm szült elsőre is farral,és semmi gond nem volt.
Nálunk nem császároznak faros babával,ha másgond nincs.
Én az elsőt simán szültem,a másodikkal meg kellett császározni,őt hordtam túl,hát nem kívánom mégegyszer.
Most szintén betöltöm mindjárt a 41 hetet,de ha semmi gond nem lesz simán szülök.
Szerintem még ne akard sürgetni,meg kell érni a folyamatra,és a legjobb,ha nem kell beavatkozni,hidd el nem jó az.Tudom,hogy nehéz már a vége,nekem is nagyon,de amíg van esély a spontán indulásra,addig reménykedni kell ebben.Nekem azt ajánlotta a doki mikor faros volt,hogy tegyek párnát a csípőm alá,úgy feküdjek,talán megfordul.
Meg is fordult,igaz nem ennyi idősen,de neked sem reménytelen még az sem.
Kitartás,könnyű szülést jó egészséget nektek,üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!