A Máv kórházban fogok szülni véleményeket szeretnék kérni, milyen a kórház felszereltsége és milyenek a szülésznők és a csecsemősök?
Szia,
én augusztusban szültem, a szülésznő nagyon-nagyon rendes volt és segítőkész,itt nincs szülőnő választás,hanem annál szülsz,aki épp szolgálatban van.Sajnos a dokim szabin volt,akinek meg átadott az egész délelőtt a műtőben volt,ezt kicsit sérelmeztem,mert kérésemre sem jött az ügyeletes doki,pedig ő is levezethette volna a szülést.De ez az én orvosom és a szerencsétlen véletlenek hibája és nem a korházé.Általánosítva nagyon meg voltam elégedve,a csecsemősök segítőkészek voltak,nem tolakodtak,de ha gondod volt azonnal ott teremtek.A baba állandóan velünk lehetett,de ha akartuk be is tolhattuk hozzájuk.A babóm besárgult,én még észre se vettem,de ők már vitték vérvételre,azonal kék fény alá rakták,három óránként kihozták szopizni,nem tápszerezték,segítettek szopi közben,mert nagyon aluszékony volt.Ezért a gyors intézkedésért mi is három nap után haza jöhettünk és semmi gondunk nem volt otthon sem.A szobák három ágyasak,látogató nem mehet be,kivéve az apukák,de ők is csak fél órára minden nap,öttől fél hatig.A babót azért bárki megnézheti,mert a látogatók felöli rész üveg ajtós és üveg ablakos.Természetesen ezt vastag függönnyel el is húzhatjátok majd,hogy nyugodtan tudjatok szoptatni.Szóval ne izgulj jó hely.Ha bármi részletes kérdésed van írj nyugodtan,szívesen válaszolok.
Sziasztok,
az,hogy a fél órát szigorúan betartják-e az több dologtól is függ.Természetesen infulenzás időszakban be fogják tartani,aztán függ a szobatársaidtól is,mert ha valamelyik ragaszkodik hozzá,hogy ne jöhessen be látogató,akkor természetesen igazodni kell a házi rendhez.Nekem szerencsém volt,mert nyáron szültem és a szobatársaim sem szóltak,mindhármunk akkor fogadott látogatót,amikor akart.Ill. az egyik nap szigorúbb csecsemős nővér volt szolgálatban,így ő kiküldte a látogatókat,de csak akkor,ha véletlenül bejött.Így aznap is bent tudtak lenni a kispapák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!