Szülés előtt hetekkel mindig elmegy a nyákdugó? Észre lehet venni?
Figyelt kérdés
36+1 hetes vagyok, de még sehol a nyákdugó, nem folyt el. Ez kötelezően elfolyik korábban, vagy van olyan is, hogy csak a szülés előtt közvetlen?
Köszi előre is!
2013. aug. 4. 21:05
1/12 anonim válasza:
Mindenkinél más a helyzet. Van, akinek jóval a szülés előtt, de van, akiknek beindul a szülés, és aközben távozik. Egyébként ez egy ilyen kocsonyás, tojásfehérjés anyag, ami lehet áttetsző, de enyhén véres, barnás is. Van, akinek úgy távozik, hogy wc-zés közben, így fel se tűnik.
Én se tudok róla, hogy még távozott volna, pedig a 38. héten járok.
3/12 anonim válasza:
semmi sme köteező mint tudjuk, ahány terhesség annyi féle akár ugyanannál az embernél is. A legtöbb nő egyáltalán nem észlel ilyet hogy a nyákdugó kijött volna.
4/12 anonim válasza:
Nem feltétlenül.Nekem a nagyobbik fiamnál kereken 36 hetes voltam mikor azt hittem elment a nyákdugó, aztán elöntött a vér is...lepényleválás így azonnal megcsászároztak.A kisfiamnál 40+2 hetesen ment el a nyákdugó, magzatvíz, 2 nap múlva szültem.Most várom a harmadik kisfiamat és én is 36+1 hetes vagyok, egyelőre semmi:)
5/12 anonim válasza:
En 40+6ra szultem, 40+3nal kezdett tavozni a nyakdugo. Ismerosom 3x szult, egyszer sem "talalkozott" vele. De hallottam mar olyanrol is, h vkinek a 36-37.heten tavozik a nyakdugoja, megis idore szul, vagy tul is hordja a babat.
6/12 anonim válasza:
3 terhességem közül csak a középsőnél ment el.
7/12 anonim válasza:
nekem a szülésnapján ment el.reggel 8ra beállítottam az ébresztőt hogy megyek védőnőhöz,erre amint elkezdett csörögni a telefonon pont reggel 8kor elfolyt a magzatvíz.kimentem a wcre és akkor ment el a nyákdugó.
8/12 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy az enyémmel mi volt. Elkaptam egy frankó gyulladást a 37. héten, aminek az egyik kísérője az állandó gumi-szerű váladékozás volt. Bocs, tudom, undorító, de a nyákdugó is valami ilyesmi, szerintem. Szóval lehet, hogy közben ment el, vagy a szülőszobán.
9/12 anonim válasza:
Védőnő azt mondta,hogy nyákdugó után 24órán belül megszületik a baba, én 3nappal később szültem de már előtte vajúdtam!
10/12 anonim válasza:
Szia, sajnos még én sem találkoztam vele, pedig már lassan "mániákusan" figyelem a vizeletemet minden alkalommal :D...39+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!