Lehet választani, hogy természetes úton vagy császármetszéssel szeretnénk szülni? Attól, hogy valaki az utóbbit választja, "megvethető"?
A "megvethetőt" úgy értettem, hogy önként nem vállalja azt a fájdalmat és a vele járó egyéb dolgokat (gondolok itt a gátmetszésre). Szóval amiatt, hogy esetleg fél a természetes úton való szüléstől, kevésbé lesz az illető "méltó"?
Nem vagyok terhes, még felnőtt sem, csak felmerült bennem a kérdés, hogy ilyen okok miatt lenézhető-e valaki.
Normális válaszokat, kérlek!
17/L
Köszönöm! :) Akkor te szerencsés lehettél, hogy a gátmetszést nem is érezted. :)
Ahogy így írtatok a szülésről, a vajúdásról, kicsit megnyugodtam, sokkal ijesztőbbnek képzeltem, de úgy tűnik, túlélhető! :) Még egyszer, köszönöm és gratulálok mindenkinek! :)
Köszönöm az utolsónak is!
Ha arra számítottál, hogy emiatt lepontozlak, tévedtél. Véleményekre voltam kíváncsi, itt senkit nem pontozok le. Főleg, hogy még reálisan is érveltél mellette.
Szia
Nállunk van olyan orvos akinél lehet választani, jó vastag boríték ellenében. Egyébként nem ítélem el azokat akik így szűlnek, mert a 8.hónapig nekem is ez volt a tervem, mert rettegtem a természetes szüléstől. De aztán ez megváltozott, és csodálatos, gyors szülésem volt. Jah és a gátmetszést nem is éreztem, csak csodálkoztam mikor mondta a doki h na most összevarr. És a varrást sem éreztem, én is kaptam injekciót előtte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!