Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Érdemel pénzt az orvosom?...

Érdemel pénzt az orvosom? Ügyeletes volt amikor szültem. Szörnyű élmény volt.

Figyelt kérdés
Három napig járkáltam szivárgó magzatvízzel, mert hiába mondtam a dokimnak, hogy az magzatvíz, nem hitt nekem, és amikor szülő szobára kerültem, hagyott vajúdni, pedig már akkor tudnia kellett hogy a baba feje miatt nem tudom megszülni.Ráadásul félre szúrták az EDA-t, és amikor császárra került sor altatni kellett, mert túl lettem adagolva, és nem hitték el, hogy még mindíg éreztem a fájásokat. Az altatás miatt sokmindenről lemaradtam, a babámat nem láttam, csak másnap reggel, nem hallhattam hogy felsír stb. Ráadásul a műtét során kitörték a felső fogaimat, mert összeesett a keringésem, és intubálniuk kellett!
2009. okt. 24. 22:15
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
A debreceni klinikán szültem, de az orvos nevét azt nem mondanám meg, mert mindenki őt ajánlotta nekem, még itt is, és hát az én választásom volt. Mindenki csak jót mondott, és írt róla nekem, és ezért döntöttem mellette. A terhesgondozáson is volt egy-két húzása, de csak azt hittem, hogy nagyon sok a terhes kismamija, és nem ér rám. Amúgy 10 kismamából 8 hozzá jár. Olvastam egy kismamiról, akinek szintén császárt csinált, és elvágta a hugyvezetékét, és még azt is mondták, hogy nagyon türelmetlen, és a legtöbb szülése császárral végződik, mert nincs türelme a spontán szülésre. Nem tudom, hogy ebből mi igaz. Rosszul esik, hogy mindenki őt ajánlotta, és én bíztam benne, hogy ő olyan jó, mert mindenki őt ajánlotta, és csak pont velem szúrt így ki.
2009. okt. 25. 17:45
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Eygszerűen nem tudok szóhoz jutni!!!

Nagyon sajnálom a veled történteket, a pénzt felejteni kell (ahogy elöttem is írták a többiek). Egyszerűen félelmetes, semmiképen ne menj hozzá a 6 hetes kontrolra, mert akármit mondana vagy csinálna, ezekután úgysem bizol - biznál benne, tehát hogy kontoroláljon, ilyen hibák után!?

Nekem sem volt egyszerű szülésem épp 3 hete, de ilyen orvosi hibák azért nem voltak.

Inkább keres másik orvost és a helyedben (persze megértem, hogy most ezer más dolgod - elfoglaltságod van)megkersnék vagy a férjed egy ügyvédet, de minimum a kórházi betegjogi képviselőt.

Jó egészséget és boldogságot kívánok mindkettőtöknek!!!

2009. okt. 25. 18:36
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne hogy adj pénzt neki!Max egy nagy adag verést érdemelne!!! Én biztos,hogy más dokihoz mennék vissza!Nem muszály ő hozzá vissza menned,nyugodtan keress más dokit. Nagyon sajnálom ami veled történt.
2009. okt. 25. 19:06
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez döbbenet!!! Teljesen felháborító és nem emberhez méltó ez a viselkedés! Semmiképpen ne adj neki pénzt! Ő sem fogja kifizetni a fogorvost Neked, ami elkerülhető lett volna egy kis odafigyeléssel. Ha van rá lehetőség, másik orvoshoz menj kontrollra.

Egyébként nekem is altatásos (sürgősségi) császárom volt és engem is nagyon megviselt,h. lemaradtam a kisfiam első óráiról.

2009. okt. 25. 20:24
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom! Megríkatott a történeted! Ez borzalom!

Szerintem is azonnal vedd fel a kapcsolatot a betegjogi képviselővel, ő hivatalból, ingyen köteles a panaszokat pártatlanul kivizsgálni. Ez egy állat, nem orvos, nem lenne szabadpraktizálnia! Azt sem értem, ha amúgy keringenek róla rossz hírek is (sok császár, mert türelmetlen, húgycső elvágása, stb.), hogy-hogy hagyják a felettesei szülést levezetni? Döbbenet, mi megy az eü-ben...

Amúgy csak amiatt, hogy szivárgott a magzatvized, nincs baj, nekem szombaton dél körül kezdte, otthon voltam, sőt hétfőn elmentük még sétálgatni is (az orvosom tudtával). Keddre lettek fájásaim, akkor mentünk be a kórházba és született meg a babám, nekem is burokrepesztéssel.

De ez akkor is mélységesen felhárborító, ami veled történt! Ne hagyd annyiban!

Mindemellett gondolj arra, hogy szerencsés vagy/tok, amiért nem lett nagyobb baj. Itt vagytok egymásnak, egészségesen! Most már próbálj csak a jóra koncentrálni!

Minden jót kívánok nektek!

2009. okt. 26. 07:21
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan nem ehhez az orvoshoz mennék vissza, inkább keresnék egy olyat, aki valóban érti a szakmáját!
2009. okt. 26. 11:45
 27/29 anonim ***** válasza:

Istenem!

De sajnálom ezt az egészet....

tényleg nem érdemel semmit, milyen orvos az ilyen te jó ég!

Tudom már annyi választ kaptál de le kellett írnom nekem is a gondolataimat, ez szörnyű, hogy egyes orvosok mit meg nem engednek maguknak, hihetetlen, itt ülök könnyes szemmel, mert elképzeltem min mentél keresztül és csak gratulálni tudok neked, hogy végig tudtad csinálni....

Boldog babázást!

2009. okt. 26. 19:29
 28/29 anonim ***** válasza:
Mindenképpen kérj kártérítést! Vagy jelentsd fel!
2009. okt. 27. 14:33
 29/29 anonim válasza:
én a te helyedbe feljelenteném. ez teljesen abnormális
2010. jan. 25. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!