Érdemel pénzt az orvosom? Ügyeletes volt amikor szültem. Szörnyű élmény volt.
Figyelt kérdés
Három napig járkáltam szivárgó magzatvízzel, mert hiába mondtam a dokimnak, hogy az magzatvíz, nem hitt nekem, és amikor szülő szobára kerültem, hagyott vajúdni, pedig már akkor tudnia kellett hogy a baba feje miatt nem tudom megszülni.Ráadásul félre szúrták az EDA-t, és amikor császárra került sor altatni kellett, mert túl lettem adagolva, és nem hitték el, hogy még mindíg éreztem a fájásokat. Az altatás miatt sokmindenről lemaradtam, a babámat nem láttam, csak másnap reggel, nem hallhattam hogy felsír stb. Ráadásul a műtét során kitörték a felső fogaimat, mert összeesett a keringésem, és intubálniuk kellett!2009. okt. 24. 22:15
2/29 anonim 

válasza:

Ugye nem gondolod komolyan, h' ezek után pénzt adsz neki? Egyébként őszintén sajnálom, ami Veled történt.
3/29 A kérdező kommentje:
A férjem is ezt mondta, de mennem kell a hat hetes kontrolra, és hogy néz az ki, hogy nem adok neki pénzt? Szerintem még várja is!
2009. okt. 24. 22:22
4/29 anonim 

válasza:

Úgy néz ki, hogy legalább kicsit elgondolkozik a munkáján, és talán változtat. (legalább a pénz reményében)
5/29 anonim 

válasza:

Én, tuti biztos, hogy egy másik dokihoz mennék a 6 hetes kontrollra!!!
6/29 anonim 

válasza:

Pénzt nem,de nagy hátbaverést ,fogkitörést szívesen adnék neki...:/
Ez komoly,ne haragudj de sírva nevetek és nem azért mert vicces,hanem mert belém jött az ideg...
7/29 anonim 

válasza:

És ő neked kifizeti a fogorvosi számlát? Mert akkor adhatsz neki, de kérd el a fogpótlás árát tőle. Felháborító. Nehogy adj neki, de szerintem is más dokihoz kéne visszamenned. A kontrollt bárki meg tudja csinálni.
8/29 anonim 

válasza:

Úristen...én úgy beolvasnék neki az tuti...
9/29 anonim 

válasza:

Nagyon sajnálom, ami veled történt. Az orvosnak pedig nemhogy pénzt nem adnék (meg sem fordulna a fejemben!!!), hanem elmondanám, hogy mit gondolok a hozzáállásáról, a szakértelméről!
Nyugodtan menj másik orvoshoz a 6 hetes kontrollra (csak vidd a zárójelentésed, hogy képben legyen), és ha kérdezi, nyugodtan mondd el, hogy miért váltottál.
10/29 anonim 

válasza:

Nekem eszembe sem jutna pénzt adni neki, és szerintem is másik orvoshoz kellene menned. Nagyon sajnálom ami veled történt, remélem fel tudod majd dolgozni. Írtad, hogy 3 napig folyt a magzatvíz, és nem foglakozott vele, ez azért is felháborító, mert ilyenkor 18 majd 6 óránként antibiotikumot kellett volna kapnod, az esetleges fertőzések elkerülése végett. Tehát, nem hogy pénzt nem érdemel, de az orvosi engedélyét sem érdemli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!