Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek mi lett volna ha...

Szerintetek mi lett volna ha lejebb megy a baba?

Figyelt kérdés
4hete szûltem csàszàrral,19òra vajùdàs utàn 4ujjnyira tàgultam,de tovàbb nem haladt a dolog mert rà volt tekeredve a köldökzsinòr a lànyom nyakàra meg a làbàra,ès ìgy nem engedte tovàbb a zsinòr.A fejecskèje teteje màr bent volt a szülôcsatornàba,mi lett volna ha kicsit mèg engedi a zsinòr levolna?Mi lett volna ha pl.a fejecskèje bent van a sz.csatornàba de tovàbb nem tud jönni?Onnan vissza tudtàk volna hùzni?
2013. aug. 1. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, de lehet hogy tévedek, hogy ha már bent van a szülőcsatornába akkor onnan nem lehet kivenni. De ezen ne gondolkodj, az a lényeg, hogy mind a ketten jól vagytok.
2013. aug. 1. 15:08
 2/9 anonim ***** válasza:

sztem se agyalj ezen, ott van, szép, egészséges, kis gőgicse, erre koncentrálj...

persze megértelek, nekem is volt 1-2 álmatlan éjjelem a szülés után ez miatt, ugyanis nekem meg rövid volt a köldökzsinór, és azért nem jött ki a drágám...nekem már a szülőcsatornába volt, és a doki azt mondta ott akkor, hogy nyomjak mint állat, mert ennek a gyereknek mostmár alul kell kijönnie, de gyorsan...szóval nekem is volt pár "mi lett volna, ha..." gondolatom...

2013. aug. 1. 15:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Persze a lènyeg hogy jòl vagyunk mind a ketten,de mègis most elkezedett foglalkoztatni ez a kèrdèsed.De ha nem lehet kivenni ès a zsinòr se engedi akkor mit csinàltak volna?Kinyomtàk volna vagy mi?
2013. aug. 1. 15:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen, nekem 2 doki nyomta a hasamat, a férjem meg tartotta nekem az oxigént, a szülésznő meg szó szerint húzta a gyereket alul...

én tuti biztos voltam, hogy gáz lesz vele, és nem akarom elkiabálni(DE!DE!!!!!!!) de mindjárt 3 éves, és nincs vele eddig semmi baj, pedig mondom volt galiba rendesen...

2013. aug. 1. 16:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Uh,hàt sajnàlom,neked is köldökzsinòr problèma volt?Hàl istennek nem lett bajotok nektek se!
2013. aug. 1. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen kinyomták volna! 2 doki nyomta teljes erőből a hasamat. Tele lettem piros pöttyökkel az erőlködéstől és a lányom is. Az egyik szeme bevérzett, és egy kis ödéma is lett a fején. Szörnyű volt, de szerencsére 1 hét intenzíven eltöltött idő után teljesen meggyógyult.
2013. aug. 1. 18:01
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
2 éve szültem a lányom, a nyakán volt duplán a zsinór és rövidebb is volt, de már a szülőcsatornába bet volt a feje és ki be csúszkált :( 29 órás vajjúdás után szoltak a dokinak hogy nincs rendben a dolog mert 3 órája próbálom kitolni a babát és mindig visszacuppan, ekkor jött a doki én vért kaptam már akkor mert sokat repedtem a gátmetszés ellenére, amikor a doki odaért hozta a vácumot felnyúlt elvágta a zsinórt még bent így tudták kihúzni a picimet 2doki felülről 1 oldalról 1 alulról szülésznő a másik oldalt takarítónő törölte a vért szörnyű volt azt hittem soha többet nem szülök, most 20+6 hetes kismama vagyok :)
2013. aug. 1. 18:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Hàt akkor humànusabb megoldàs volt a csàszàr.Na de majd a következôt ismèt megpròbàlom termèszetes ùton,hàtha akkor sikerûl. :-)
2013. aug. 1. 18:38
 9/9 anonim ***** válasza:

ja, bocsi, a 2 is én voltam, és a 4 is...

Huh, mennyien vagyunk itt ezzel atyavilág...én meg azt hittem, hogy csak én csináltam mészárszéket a szülőszobából..:-DD

Én már tudok rajta röhögni...sőt hahotázni is, mert a doki a végén mikor varrt, na akkor aztán nem voltam úrinő, de ő sem volt úriember...de aztán "kibékültünk" :-DD

2013. aug. 1. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!