37 hetesen 3,5kg-os faros magzat megfordulhat még?
Szia, nekem egész eddig faros volt a babám, már nem sok esélyt láttunk rá, hogy befordul, majd pár nappal ezelőtt már fejvégűnek mutatta az uh :)
Egy tipp: ha észreveszed, hogy valahogy megváltozott a pocakod alakja (pl. kisebbnek látod vagy lejjebb) akkor valószínű, hogy megfordult.
Amúgy nekem kétszer fordult vissza farosba előtte, egyszer sem éreztem, valószínűleg éjjel történhetett, amikor aludtam, úgyhogy biztosat csak az uh tud mondani :) Sok szerencsét és boldog babavárást! 39 hkm
Én 38 hetes voltam amikor az uh szerint faros volt a babám, be is utaltak kórházba.(ez pénteki nap volt).hétfőn mikor befeküdtem és megnézték már fejvégű volt, de már nem engedtek haza.40+4 hétre szültem, végig fejvégű maradt.3200 grammal született a fiam.
most végig faros volt a babám, pár napja nézte meg a doki uh-n, akkor már fejvégűt mutatott.37 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!