Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 37 hetesen 3,5kg-os faros...

37 hetesen 3,5kg-os faros magzat megfordulhat még?

Figyelt kérdés
Nincs fogadott orvosom,a Péterfybe fogok szülni,azt hittem ez is könnyed lesz mint az első szülésem(2:20-ra mentem be a kórházba és 3:55-kor már anyuka voltam),de most azt mondta az sztk-s nőgyógyász,hogy nem ártana gyorsan megbeszélni egy orvossal a szülést,mert már nem fog befordulni és nagy a magzat.

2013. aug. 1. 11:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia, nekem egész eddig faros volt a babám, már nem sok esélyt láttunk rá, hogy befordul, majd pár nappal ezelőtt már fejvégűnek mutatta az uh :)

Egy tipp: ha észreveszed, hogy valahogy megváltozott a pocakod alakja (pl. kisebbnek látod vagy lejjebb) akkor valószínű, hogy megfordult.

Amúgy nekem kétszer fordult vissza farosba előtte, egyszer sem éreztem, valószínűleg éjjel történhetett, amikor aludtam, úgyhogy biztosat csak az uh tud mondani :) Sok szerencsét és boldog babavárást! 39 hkm

2013. aug. 2. 01:06
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Még reménykedem,lesz még 12-én egy UH-m ,(ha addig meg nem szülök),hátha addigra megfordul,na meg 7-én ctg,8-án védőnő,szóval mindenkit megkérdezek ez ügyben.
2013. aug. 2. 07:53
 13/14 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, ha faros a baba, előtte mindenképp ellenőrizni fogják, mikor szülsz, emiatt ne aggódj.
2013. aug. 6. 01:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Én 38 hetes voltam amikor az uh szerint faros volt a babám, be is utaltak kórházba.(ez pénteki nap volt).hétfőn mikor befeküdtem és megnézték már fejvégű volt, de már nem engedtek haza.40+4 hétre szültem, végig fejvégű maradt.3200 grammal született a fiam.

most végig faros volt a babám, pár napja nézte meg a doki uh-n, akkor már fejvégűt mutatott.37 hetes vagyok.

2013. aug. 6. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!