Most voltam Uh-on és azt mondta a doki, hogy az átlagosnál kevesebb a magzatvíz és lehet hogy be kell indítani a szülést. Jobb ez nekem, vagy azért izguljak egy kicsit?
Szia! Nekem indították kevesebb magzatvíz miatt, bár én már 5 nappal túl voltam a kiírt időponton. Nekem nem volt annyira fájdalmas, abszolút túlélhető! Szülésindítástól 4 órán belül megvolt a kisfiam, 4400g-mal, 54cm-rel mindenféle extra fájdalomcsillapító nélkül született! Ne izgulj, ha az indítás mellett döntenek az a kettőtök egészsége miatt lesz!
Minden jót!
Nekem is jóval kevesebb a magzatvízem a normálisnál. III-as érettségű a lepény,NST-m jó,kis szerelmem méretei nagyon jó. Nagy baba lesz. Még van 2 hetem a kiírt dátumig,de holnap találkozzom a dokimmal,hogy ellenőrize a magzatvíz mérteket,és alapján dönt,hogy beinditja a szülést vagy sem. Én nem aggodom emiatt,hogy hamarabb hisz a mi érdekünk,hogy minden rendben legyen.
Ne aggodj,minden rendben lesz.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!