9 napja szültem, szörnyen fáj a sebem, érzékeny mindenem, de tegnap óta mikor pisilek fáj, ég, mintha fel lennék fázva. Lehet köze a szülés utáni regenerálódáshoz vagy felfázhattam?
Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 17:27
1/4 anonim válasza:
Ha lázad van akkor menj el rögtön orvoshoz. De én így is bemennék mert szerintem ennyire azért nem normális. Baj nem lesz belőle ha megkérdezel egy orvost. :)
2/4 anonim válasza:
A sebed fáj és ég pisiléskor vagy a húgycsöved?
Nem volt katéterezés? Lehet, hogy összeszedtél vmi fertőzést...
Menj el dokihoz, akármelyik is fáj! :)
3/4 A kérdező kommentje:
Nem hazudnék ha azt mondanám mindenem, de konkrétan a húgycsövemre gondoltam. ..és volt katéterezés.. Katéterezésnél nagy az esély a fertőzésre??
2013. júl. 30. 22:34
4/4 anonim válasza:
Szia! Igen van esély fertőzésre, nekem is ez volt. Menj el urológiára / nem kell beutaló / mindenképp mert ha fertőzés akkor a vesemedencére húzódhat és az baj. Megnézik, adnak antibiotikumot ha kell. Én is kaptam olyat amit lehet szedni szoptatás mellett is. Egy hét alatt rendbe jött pedig iszonyúan fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!