Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az normális, hogy nem tudok...

Az normális, hogy nem tudok ülve pisilni csak a wc felett guggolva?

Figyelt kérdés
Mintha abban a pozicíoban nem találná meg az útját, de így is fáj.. a nagy wc is.. 6 apja szültem.
2013. júl. 27. 22:30
 1/10 A kérdező kommentje:
*napja
2013. júl. 27. 22:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát 6 nap után még ne várj csodát. Főleg ha gátmetszésed is volt. Esetleg az aranyered is kijött...

Idő kell a visszarendeződésre. (Illetve átrendeződésre, nekem sose lett semmi pont olyan, mint előtte volt, mindhárom szülés után változtak dolgok, a belek elhelyezkedése is)

A gyermekágy a helyreállásról szól. Ha annak leteltével is gondok vannak valamivel, akkor irány a doki. Illetve intim tornát majd elkezdheted 6 hét után.

Gratulálok a babához!

2013. júl. 27. 22:37
 3/10 anonim ***** válasza:
6 nap? Hát én még 2 hétre rá is szenvedtem a gátsebbel...:( Az első héten, ciki nem ciki, csak a zuhany alatt tudtam pisilni, annyira fájt. Szóval 6 nappal szülés után még kb bármi normális ott lent.
2013. júl. 27. 22:44
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem nem volt gátmetszésen de én se tudtam pisilni ülve, csak ha megemeltem magam! és így is sokáig éreztem!
2013. júl. 27. 22:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Normális persze :) kb fél óra volt egy pisilés, és nekem is könnyebben ment zuhany alatt. Ha letelik a gyermekágyi időszak és nem javult, vagy csak minimálisan a kontrollon mindenképp jelezd az orvosodnak!!
2013. júl. 27. 22:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Normális. Én majdnem 3 hétig szenvedtem a gátsebemmel. Nyugi, helyre fogsz jönni :)
2013. júl. 28. 11:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Én is igy voltam.

Lassan 3 hete szültem, és megy már ülve is :)

2013. júl. 28. 12:20
 8/10 anonim ***** válasza:
az elsô héten a nagydolog csak guggolva jött ki. pisilésnél is sokszor fel kellett állni, mert úgy éreztem szétszakad a seb. hamar túl leszel rajta, nekem 2-3 hét alatt elmúlt.
2013. júl. 28. 13:07
 9/10 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint normális.. Pedig már járás közben is folyik a könnyem, annyira fáj a seb. Nem volt könnyű szülésem, de el nem sírtam magam, most meg...
2013. júl. 28. 22:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így voltam. Visszagondolva nekem sokkal fájdalmasabb emlék a felgyógyulás hetei mint maga a szülés. Emlékszem, átkozódtam, amikor mindenhol azt olvastam, hogy a természetes szülés után hip-hop felépül az ember, nem is fáj annyira, mint a császár...na egy barátnőm akkoriban szült császárral, egy hét múlva vígan elvolt, semmi baja nem volt, én meg még 3 hét múlva is úgy ültem le, mint egy 90 éves, és úgy jártam, mint aki berottyantott :(

Kitartást, mindjárt vége, és felüdülés lesz, amikor észreveszed, hogy már a szoptatás sem fáj :D

2013. júl. 29. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!