Az normális, hogy nem tudok ülve pisilni csak a wc felett guggolva?

Hát 6 nap után még ne várj csodát. Főleg ha gátmetszésed is volt. Esetleg az aranyered is kijött...
Idő kell a visszarendeződésre. (Illetve átrendeződésre, nekem sose lett semmi pont olyan, mint előtte volt, mindhárom szülés után változtak dolgok, a belek elhelyezkedése is)
A gyermekágy a helyreállásról szól. Ha annak leteltével is gondok vannak valamivel, akkor irány a doki. Illetve intim tornát majd elkezdheted 6 hét után.
Gratulálok a babához!

Én is igy voltam.
Lassan 3 hete szültem, és megy már ülve is :)

Ezzel én is így voltam. Visszagondolva nekem sokkal fájdalmasabb emlék a felgyógyulás hetei mint maga a szülés. Emlékszem, átkozódtam, amikor mindenhol azt olvastam, hogy a természetes szülés után hip-hop felépül az ember, nem is fáj annyira, mint a császár...na egy barátnőm akkoriban szült császárral, egy hét múlva vígan elvolt, semmi baja nem volt, én meg még 3 hét múlva is úgy ültem le, mint egy 90 éves, és úgy jártam, mint aki berottyantott :(
Kitartást, mindjárt vége, és felüdülés lesz, amikor észreveszed, hogy már a szoptatás sem fáj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!