Ki hányadik héten szült meg? Fiú vagy lány lett? Hogyan idult be a szülés?
41.héten,kislány lett.
A 41.héten indítani akart a dokim,de előtte való este elment a nyákdugó és görcsölni kezdtem(olyan erős mensi szerű). A magzatvíz nem folyt el.
Másnap reggel mentünk a kórházba,délelőtt 10órától(akkor kerültem a szülőszobára) éjfél után 7percel lett meg a lányom császármetszéssel.
Nem tágultam,folyamatosan kaptam az oxitocint,burkot kellett repeszteni. Borzalmas volt!:(((
Szia!
2006-ban 41.hét, nem indult meg a szülés, végül az indítás előtti napon a doki kiszúrta, hogy túl nagy, ezért másnap császároztak, lány lett, 4850gr, 59cm.
2007-ben 41.hét, nem indult, így tervezett császár lett belőle, kislány, 4100gr, 56cm.
2011-ben, 39.héten programozott császár, de nem indult volna be magától, legalábbis a doki szerint. Kislány lett, 3000gr, 50cm.
Most a 32.héten vagyunk, már 3szor beindult, le kellett állítani, holnap derül ki a császár időpontja, ő fiú lesz. :-)
Első vagyok.
Én 2010-ben szültem és az én lányom is nagyon nagy volt,de e miatt nem császározott volna meg a dokim.
4950g és 55cm volt.:O
2007-ben, 38.héten fiú lett.
Reggel elment a nyákdugóm, fél 11-kor kerültem szülőszobára pontosan délután 2-re simán szültem.
Szerencsére nem volt burokrepesztés, a szülőágyon folyt el a magzatvíz, és rögtön kijött a méhlepény is.
Most 14 hetes vagyok a kistesóval, majd januárba szülök, a nemét még nem tudjuk:)
Vízelfolyás kereken betöltött 39.héten----fiú
fájásokkal kezdődött a 37+4. napon, de csak másnap lett meg--- fiú, pont ma egy hónapos :)
2010. pont betöltött 36 hetesen elfolyt a víz,fájások nem nagyon voltak,császár,mert faros volt 2180g 48cm,kisfiú
2013. 38+3 nap fájásokkal kezdődött,a szülőszobán folyt el a víz,nagy fájásokkal fűszerezve,császáros lett,mivel nagyon vékony volt az előző császár hege a méhemen és repedtem volna a vajúdástól.2760g 51cm,kislány
1. 39.héten lány 3150g. Délelőtt 10-kor elkezdődött gyenge de rendszeres fájásokkal és másnap reggel 6:50-kor született.
2. 39+5 hét lány 4000 g. Délutántól gyenge fájások, még aludni is tudtam az éjjel annyira semmi fájások voltak, doki fél 9-kor burkot repesztett 9:55-kor megszületett.
3. 37.hét fiú 2550g, lány 2650 g. Délelőtt 10-től gyenge fájások hajnal fél 4-kor mentünk a kórházba fél 12-kor vittek sürgősségi császárra elégtelen szívhang miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!