Szerintetek befolyásolja a szulést a kismama félelme?
Mikor az elso gyerekemet szultem nagyon féltem az egésztol. A szuloszoba látványától kivert a víz.
Most 27 hetes vagyok és nem félek. Pedig nem szultem meg konnyen és a lányom is 4,5 kg-val szuletett.
Ugy vagyok vele, hogy tudom hogyan zajlik le az egész.
Befolyásolja a szulés folyamatát a félelem, stresszelés?
27 hkm
En is így gondolom. Koszonom a válaszokat.
Remélem, hogy nem változik meg ez az érzés szulés elott sem :)
Hasonló, minta az utolsó válaszoló. Nem féltem, hiszen szültem már, tudtam mi vár rám, de a második szülésem koraszülés lett, ettől annyira beijedtem, hogy 200 fölé ment a vérnyomásom, és nem tudtam még a kérdésekre sem válaszolni. A szülés maga mégis olyan gyors és könnyű volt, hogy még az orvosok sem hitték el, szinte fájásom is alig volt, az utolsó pillanatban ugrott be egy doki és csak vágni maradt ideje, reggel akarták a fájásaimat felerősíteni, hogy táguljak ki. Úgyhogy fene tudja, hohy is van ez, erre is van ellenpélda.
37+2 h km
Többségében valószínűleg igaz, hogy ha valaki el tud lazulni, akkor könnyebben mennek a dolgok. Illetve hogy a félelem görcsösséget okoz.
Nem féltem, első babával volt egy komplett 3 órás szülésem.
Biztos van akinél igen,de én ellenpélda vagyok! Rettegtem,még a.fenekem is remegett,ennek ellenére 4 óra alatt lezajlott az egész!
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!