Hallott valaki a fahéj és a szülés beindulása közötti kapcsolatról? Én semmit. De hátha vki tud vmi okosat!
2008 januárra voltam kiírva szülni.A szülésznö karácsonykor külön szólt,hogy vigyázunk a fahájjal.mert nagyobb mennyiségben elindíthatja a szülést.
Persze egy sütitöl nem fog......
Én még erről nem hallottam, de úgy imádom a fahéjat, hogy mindenbe azt teszek. A gyerkőcnek is muszály lesz szeretnie. De ha ez is segít a szülés beindításában, akkor biztos, hogy nem hordom túl a babóm :o)))
Bocsi az offért, hogy nem tudtam segíteni, csak meglepett. Várom a válaszokat én is..
Én semmit nem hallottam erről!
Viszont 31 hetesen beindult a szülés,amit hál istennek meg tudtak állítani a kórházban,bent voltunk egy darabig most itthon fekszek!
okt 9-én volt(front,ami eddig semmi tünetet nem okozott),és semmit nem csináltam másképp mint szoktam,csak a fahéj!Almás fahéjjas tea(kedvenc)1 litert ittam meg dél előtt,reszelt almát kevertem fahéjjal,palacsintába,a maradékot befaltam,és még 2 palacsintát megettem fahéjjal!Amúgy egész nap feküdtem,mert nagyon alacsony volt a vérnyomásom,és kóvályogtam itthon!Lelkifurdim van ha mindezt én okoztam....De a hét végén 34 hetesek leszünk,és még egyben!
Hát ezért kérdeztem!
Én hallottam erről.
De ez olyasmi lehet, mint a szex, a lépcsőzés, stb.
Ha nem etted volna azt a sütit, akkor is beindult volna valószínű a szülésed! Ne érezd rosszul magadat, csak vigyázz magadra!
Jujjj erről még én sem hallottam,viszont a veszély nem fenyeget,mert pont szent estére vagyok kiírva,úgyhogy ehetek amennyit csak akarok:))))
Te viszont nagyon vigyázz magadra,nehogy baj történejn:))
Köszönöm szépen,nagyon arik vagytok!
Mindenkinek egészséget és boldog kismamis,babázós hónapokat/éveket kívánok!!
Utolsónak:Minket elvileg a télapó hoz!
Boldog karit!!!!
Szia.
Elsö vagyok.
Èn Németországban lakom,és itt mondják is a kurzon,hogy a fahéjjal vigyázni kell.Persze nagyobb mennyiség szükséges.Emlékszem nekünk karácsony elötti héten volt még egy óra ahol a hebame szólt,hogy óvatosan a fahéjjas csillagokkal. :)
Èn is itt hallottam elözször.Söt azt is mondta,hogx az utolsó idöben vigyázni kell a gyömbérrel is.
Utolsónak:
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!