Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szőrősen vagy szőrtelen...

Szőrősen vagy szőrtelen szültetek?

Figyelt kérdés

Hogyan oldottátok meg?

Hallottam azt, hogy szinte minden orvos (ha szőrős vagy) lehuzza neked szülés elött, mert nem akarják hogy a vér össze vissza ragadjon ez igaz?

És mennyire gáz ha szőrős?

És ha nem akarod, hogy az legyen, hogyan oldod meg?

2013. júl. 19. 23:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

en szerintem szorosen fogok, mivel kb 6 hete nem erem el egyaltalan....nem is lattam a nunimat csak tukorbol az utobbi 2 honapban :)

40 km

2013. júl. 20. 09:51
 12/18 anonim ***** válasza:

en szerintem szorosen fogok, mivel kb 6 hete nem erem el egyaltalan....nem is lattam a nunimat csak tukorbol az utobbi 2 honapban :)

40 hkm

2013. júl. 20. 09:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Mindig borotváltam magam,így amikor bekerültem a kórházba,nem kellett borotválniuk!
2013. júl. 20. 10:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Csupaszon. Engem ne borotváljon más. Szerencsére nem volt akkora nagy hasam, igaz nem láttam, hogy mi van lenn, de tapintás alapján megoldottam.
2013. júl. 20. 11:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Férjem borotvált le pár nappal szülés előtt. A szülésznő kérte, hogy ha lehet, borotválva érkezzek. Borostás volt, de nem csináltak vele semmit. A gyermekágyas vérzés miatt utána is nagyon jó volt, hogy nem voltam szőrös.
2013. júl. 20. 11:39
 16/18 anonim ***** válasza:

en pont elotte borotvaltam le, en erzesbol csinaltam magamnak, nem lattam a hasamtol...itt-ott pici maradt, de az nem szamitott..

Nekem aznap eszembe se jutott,h milyen is lent,de nem lett volna ciki ha tokre olyan..:) szoval nyugi,ha olyan is lesz akkor nem ezen fogsz gondolkozni, majd leszedik:) megsporolsz egy borotvalast :D

2013. júl. 20. 14:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Én leepiláltam az egészet, közelre állított tükörből. kerek 1 óra kellett hozzá, viszont nem lesz vele gondom 2-3 hétig. 40 hkm
2013. júl. 20. 15:18
 18/18 anonim ***** válasza:

Tolem megkérdezte az ugyeletes novér, hogy le vagyok -e borotválva? Mondtam, hogy igen.

Mikor éjszaka elment a magzatvizem, akkor elmentem huzanyozni, leultem a kád szélére és tukorrel leszedtem mindent magamnak.

2013. júl. 22. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!