Szőrősen vagy szőrtelen szültetek?
Hogyan oldottátok meg?
Hallottam azt, hogy szinte minden orvos (ha szőrős vagy) lehuzza neked szülés elött, mert nem akarják hogy a vér össze vissza ragadjon ez igaz?
És mennyire gáz ha szőrős?
És ha nem akarod, hogy az legyen, hogyan oldod meg?
en szerintem szorosen fogok, mivel kb 6 hete nem erem el egyaltalan....nem is lattam a nunimat csak tukorbol az utobbi 2 honapban :)
40 km
en szerintem szorosen fogok, mivel kb 6 hete nem erem el egyaltalan....nem is lattam a nunimat csak tukorbol az utobbi 2 honapban :)
40 hkm
en pont elotte borotvaltam le, en erzesbol csinaltam magamnak, nem lattam a hasamtol...itt-ott pici maradt, de az nem szamitott..
Nekem aznap eszembe se jutott,h milyen is lent,de nem lett volna ciki ha tokre olyan..:) szoval nyugi,ha olyan is lesz akkor nem ezen fogsz gondolkozni, majd leszedik:) megsporolsz egy borotvalast :D
Tolem megkérdezte az ugyeletes novér, hogy le vagyok -e borotválva? Mondtam, hogy igen.
Mikor éjszaka elment a magzatvizem, akkor elmentem huzanyozni, leultem a kád szélére és tukorrel leszedtem mindent magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!