Szőrősen vagy szőrtelen szültetek?
Hogyan oldottátok meg?
Hallottam azt, hogy szinte minden orvos (ha szőrős vagy) lehuzza neked szülés elött, mert nem akarják hogy a vér össze vissza ragadjon ez igaz?
És mennyire gáz ha szőrős?
És ha nem akarod, hogy az legyen, hogyan oldod meg?
Elsőnél szülésznő borotvált, de ott volt is rá idő...
A másodiknál nem volt rá, szőrösen szültem... Persze időnként mindig leborotváltam ott, a kérdéses területen előtte. :)
Amíg elérem én csinálom majd, utána a férjem.
Az orvos nem borotvál, a szülésznő teszi meg, ha szőrösen mész be, és nem azért, hogy ne ragadjon bele semmi, hanem mert egyrészt jobban látják, mi történik, másrészt csökkentik ezzel a fertőzésveszélyt a babára nézve.
Nem gáz, ha szőrös, a nők nagy része úgy kerül be, hogy az, ezért is rutin, hogy ők leszedik.
Nekem óriási hasam volt a termetemhez (155 cm), de tükrökkel ügyesen megoldottam, és csupaszon mentem szülni. Egyébként nem lett volna idő, hogy ott borotválgassanak, persze ezt nem tudhattam előre, és nem tartom magam prűdnek, de a borotválkozásom az én dolgom, nem bírnám elviselni, ha akár a férjem, akár - pláne - valaki más csinálná.
Leültem terpeszben, bugyi nélkül egy székre, egy ugyanolyan magas székre magammal szemben kitámasztottam a borotválkozótükröt, és szépen lenyúztam, nincs ebben semmi hókuszpókusz.
Mikor elkezdődtek a fájások leborotváltam magam zuhanyzás közben.
Amúgy úgyis annyit nyulkálnak oda szülés alatt, hogy nem oszt nem szoroz, ha még borotválnak is, ha te otthon nem tetted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!