Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szőrősen vagy szőrtelen...

Szőrősen vagy szőrtelen szültetek?

Figyelt kérdés

Hogyan oldottátok meg?

Hallottam azt, hogy szinte minden orvos (ha szőrős vagy) lehuzza neked szülés elött, mert nem akarják hogy a vér össze vissza ragadjon ez igaz?

És mennyire gáz ha szőrős?

És ha nem akarod, hogy az legyen, hogyan oldod meg?

2013. júl. 19. 23:11
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
*szőrtelenül
2013. júl. 19. 23:15
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szőrtelenül. Előtte való nap pont leborotváltam. De ha pont akkor kellett volna, 5 perc. Orvos nem borotvál, max. a szülésznő.
2013. júl. 19. 23:19
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
A szülésznő leborotvál! Szőrösen nem lehet szülni max ha olyan gyorsan jön a baba hogy nincs rá idő.
2013. júl. 19. 23:34
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnél szülésznő borotvált, de ott volt is rá idő...

A másodiknál nem volt rá, szőrösen szültem... Persze időnként mindig leborotváltam ott, a kérdéses területen előtte. :)

2013. júl. 19. 23:38
 5/18 anonim ***** válasza:

Amíg elérem én csinálom majd, utána a férjem.

Az orvos nem borotvál, a szülésznő teszi meg, ha szőrösen mész be, és nem azért, hogy ne ragadjon bele semmi, hanem mert egyrészt jobban látják, mi történik, másrészt csökkentik ezzel a fertőzésveszélyt a babára nézve.

Nem gáz, ha szőrös, a nők nagy része úgy kerül be, hogy az, ezért is rutin, hogy ők leszedik.

2013. júl. 19. 23:47
 6/18 anonim ***** válasza:
Frankon en nem ertem el magam, ugyhogy szorosen mentem szulni! Hozzam sem nyultak amig a doki ugy nem dontott, hogy csaszar! Na akkor gyorsan lekaptak es kesz.
2013. júl. 19. 23:50
 7/18 anonim ***** válasza:
34%

Nekem óriási hasam volt a termetemhez (155 cm), de tükrökkel ügyesen megoldottam, és csupaszon mentem szülni. Egyébként nem lett volna idő, hogy ott borotválgassanak, persze ezt nem tudhattam előre, és nem tartom magam prűdnek, de a borotválkozásom az én dolgom, nem bírnám elviselni, ha akár a férjem, akár - pláne - valaki más csinálná.

Leültem terpeszben, bugyi nélkül egy székre, egy ugyanolyan magas székre magammal szemben kitámasztottam a borotválkozótükröt, és szépen lenyúztam, nincs ebben semmi hókuszpókusz.

2013. júl. 20. 00:10
 8/18 anonim ***** válasza:
A szülésznő borotvál. Nekem azt mondta: "Na ennél jobban a kozmetikában sem csinálták volna meg!" A harmadik gyerekemnél viszont már olyan kritikusak voltak ott, lent a visszereim, hogy senki nem vállalta, így maradt az, hogy sajnos szőrösen.
2013. júl. 20. 07:41
 9/18 anonim ***** válasza:

Mikor elkezdődtek a fájások leborotváltam magam zuhanyzás közben.

Amúgy úgyis annyit nyulkálnak oda szülés alatt, hogy nem oszt nem szoroz, ha még borotválnak is, ha te otthon nem tetted meg.

2013. júl. 20. 08:00
 10/18 anonim ***** válasza:
fürdőkád, hetente borotválkozás, egy csík maradt, mint mindig, szüléskor meghagyták.
2013. júl. 20. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!