Mi történik a szülés után a hassal?
Figyelt kérdés
Az örökre megmarad akkorának, vagy levarratjáK?
hiszen megnyulik a bőr a babától ugye és a bőr nem tud visszahuzodni, akkor mi lesz?
És itt nem a hizásra gondolok, hanem a bőrre, hogy mi lesz vele.
2013. júl. 18. 23:49
1/19 anonim válasza:
Hihetetlen, de összehúzódik a bőr is eredeti méretére. Minél fiatalabb korban szülsz, annál gyorsabban.
2/19 anonim válasza:
Visszahúzódik, de némely esetben nem, ekkor alakul ki a kötényhas.
3/19 A kérdező kommentje:
és kb. mennyi idő után?
2013. júl. 19. 00:11
4/19 anonim válasza:
mindenkinek változó, a szülő nő korától is függ,mint ahogyan az első válaszoló is írta. Én egy éve szültem, de még kicsit laza a hasamon a bőr, bár dolgozom rajta
5/19 anonim válasza:
Én 20 évesen szültem, mégsem húzódott vissza. Nagyon csúnyán lóg, na meg csupa csík. :(
6/19 anonim válasza:
35 vagyok, hármat szültem (a legkisebb 13 hónapos), szerintem ez abszolút egyedi dolog, nekem 2 hónappal szülés után már alig látszott valami a hasamból, pedig extrém nagy pocakom volt minden babával. Mindenki azt mondta, tuti nem én szültem a babát, mert így nem lehet kinézni szülés után. Én mondjuk még mindig látom a különbséget(régebben kockás hasam volt, most is teljesen lapos, de még nem olyan izmos, mint volt), szerencsére csíkjaim sincsenek. Hogy ehhez mennyi köze van a genetikának, vagy annak, hogy versenyszerűen sportoltam szülés előtt, azt nem tudom, de nekem szerencsém van, abszolút nem látszik a hasamon, hogy szültem, pláne nem, hogy hármat. :-)
7/19 anonim válasza:
Én 21 évesen szültem szépen vissza húzodótt a böröm igaz mellette kellett sportolnom is.
Most 2 dik babómat várom remélem most is így lesz :)
33+5 hkm és 27 éves:)
8/19 anonim válasza:
35, és 37'évesen szültem. Most 6 hós a lányom, és egyáltalán nem látszik, hogy szültem. Nem használtam krémeket, haskötőt, nem tornázom, és mégis teljesen visszahúzódott a hasam. Bár a köldökömön látszik, mert nagyobb lett, de mondjuk köldöksérvem volt a második terhességemnél, de ez csak számomra feltünő. Szóval valószínüleg genetika.
9/19 anonim válasza:
32 éves vagyok, él éve szültem és még mindig nagy a hasam. :( Mindenhol máshol szépen visszafogytam rögtön, de a hasam megmaradt.
10/19 anonim válasza:
22évesen szültem és nem húzódott teljesen vissza, ez enm kor hanem genetika kérdése mint az is,hogy csíkos lesz-e a has! Ismerősöm 42évesen szült,és ugyanolyan lapos a hasa mint előtte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!