Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 2 hónappal aranyér?

Szülés után 2 hónappal aranyér?

Figyelt kérdés
kb 2 napja vettem észre a véres wc papírt meg csíp is. hogy lehet hogy csak most jött ki? mit használjak rá? gondolom magától nem fog megszűnni
2013. júl. 15. 13:17
 1/10 anonim ***** válasza:

Sperti kúp, Hemorid kenőcs és Hamamelis C15-ös homeós bogyó.

Mindhármat lehet terhesség és szoptatás alatt is használni.

Nekem szülés után 4 hónappal múlt el.........

2013. júl. 15. 13:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem Rectanal aidet javasolt a védőnő. Ez ilyen gyógynövényes krém. Nekem gyorsan segített..
2013. júl. 15. 15:29
 3/10 anonim ***** válasza:
+ életmód-változtatás
2013. júl. 15. 17:20
 4/10 A kérdező kommentje:
milyen életmód változás? hogy érted? még szoptatok nem tudok fogyózni
2013. júl. 15. 17:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem fogyózás de az aranyér helytelen táplálkozás miatt is kialakulhat, pl ha nem rágod meg eléggé az ételt (ez rám igaz mert sajnos eléggé gyorsan eszek, nem tudom miért mindig is ilyen voltam..) Illetve Kriston-intim tornát is kereshetnél google-ban, ő is mondja, hogy sokszor helyetelenül székelünk, ilyesmi... Keress utána interneten, hogy mitől alakulhat ki az aranyér.. Sajnos nekem is van, most fogok szülni és előre rettegek mi lesz a szülés után.. Több folyadékot és rostot kell fogyasztanom, illetve az ételt jól megrágni, nekem pl ezen kell változtatnom. Egyáltalán nem fogyókúrára gondoltam! :)
2013. júl. 15. 18:47
 6/10 anonim ***** válasza:

Több folyadék, több gyümölcs, és gabona. A WC-n lehetőleg ne erölködj, akkor menj, ha már nagyon muszáj. Mindig töröld tisztára, ha kell, mosd meg hideg vízzel minden nagy WC után a területet.

Kúpot és krémet együtt használj rá, mindenkinek más jön be. Nálam a Hemorid volt jó.

2013. júl. 16. 11:16
 7/10 A kérdező kommentje:
vettem hemorid kenőcsöt. az normális hogy ugy csíp mint a fene?
2013. júl. 16. 21:56
 8/10 anonim ***** válasza:
gondolom a mentol miatt. Az elején csíphet de utána inkább érzéstelenít. Vegyél kúpot is.
2013. júl. 17. 00:21
 9/10 A kérdező kommentje:
ugy olvastam hogy a kupot nem ajánlják szoptatás alatt. ezért nem mertem
2013. júl. 17. 06:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ezért írtam, hogy Hemorid kenőcs, és Sperti kúp, mert a Hemorid kúpot valóban nem lehet terhesség/szoptatás alatt asználni.

Az általam leírt kombót a patikában kaptam, gyógyszerésztől.

2013. júl. 17. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!