Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az tényleg igaz, hogy szülés...

Az tényleg igaz, hogy szülés közben nincs időérzék? És hogyan vészeltétek át a legkritikusabb perceket-órákat? Ha mindent úgy csinálok, ahogy a doki meg a szülésznő kéri, akkor megkönnyítem a vajúdást - szülést?

Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 13:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát tényleg nincs időérzék, mert szerintem nagyon belassul az idő a vajúdás alatt. Úgy tűnik hogy nagyon sokáig tart, de a fájások közötti idő meg nagyon rövid. SZóval fene tudja hogy van ez :) A legkritikusabb időt én őszintén szólva mát csak túléltem, mert amikor már annyira fáj nem tudsz másra gondolni. Arra próbáltam meg terelni a gondolatimat, hogy ennek van értelme, hisz hamarosan a babámat foghatom. És akkor tényleg megszűnik minden fájdalom.

Szülésznő barátnőm mindig azt tanácsolta, hogy mindig azt csináljam amit mondanak. Mert nem véletlenül mondják azt amit az orvos is és a szülésznő is. Nehéz de hidd el könnyebb lesz ha megfogadod a tanácsukat.

2009. okt. 19. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én az utolsó két órára egyáltalán nem emlékszem, nem kaptam semmilyen fájdalomcsillapítót, piszkosul fájt, itt írta valaki egy másik kérdésre, hogy egész más dimenzióban volt, valami ilyesmi.
2009. okt. 19. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Tényleg megszűnik az időérzék. Én délelőtt 10-re mentem be a kórházba, mert folyt a magzatvíz és este 6kor szültem meg. Iszonyú furcsa volt, hogy eltelt egy nap. Ami pláne furcsa volt, hogy nekem utólag úgy rémlett, hogy 1 óán át nyomtam. (úgy emlékszem néztem az órát a falon) A valóságban kb 10 percnek tűnt.
2009. okt. 19. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Időérzék lehet, hogy nincs, de én folyamatosan néztem a szülőszoba falán lévő órát... Átvészelni úgy lehet, ha arra gondolsz, célegyenesben vagy, mindjárt túl leszel rajtra, és kezedben tarthatod drága gyermekedet! És igen, azzal sokat segíthetsz, ha betartod az orvos és a szülésznő utasításait, bár általában olyanokat kérnek, amit nem egyszerű megtenni... De hidd el, gyorsan túl leszel rajta, és utólag már nem tűnik olyan félelmetesnek. Én már háromszor átéltem (most készülök a negyedikre), és elmondhatom, hogy a fájdalom ellenére ez egy semmihez nem hasonlítható, csodálatos élmény! Sok sikert kívánok hozzá!
2009. okt. 19. 17:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó válaszoló minden elismerésem a negyedik babóhoz és Neked is minden jót kívánok és Mindenkinek Szép Szülést!
2009. okt. 19. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm, kedves vagy! Neked is minden jót és könnyű szülést! (Utolsó válaszoló)
2009. okt. 20. 11:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Hosszú nehéz szülésem volt, minden prc egy órának tűnt.Tény hoyg a végén amikro már megvolt a baba azt mondogattam hogy elment az utolsó pár óra...
2009. okt. 20. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!