Mikorra érjük el a hasunk végleges formáját szülés/császár után?
Figyelt kérdés
Arra lennék igazán kíváncsi amit a természet rendez el. Az világos, hogy torna meg diéta...nem ez a kérdés, hanem ami természetesen történik beavatkozás nélkül.2009. okt. 19. 13:04
1/6 anonim válasza:
szerintem ez adottság kérdése, a barátnőm szülés után ugyanúgy nézett ki mint előtte, mondjuk neki mindig szélesebb volt a csípője. Én nagyon vékony voltam, nem volt széles a csípőm sem és 5 hónapja szültem , de még mindig nem olyan lapos a hasam mint volt. Jóval laposabb mint szülés utáni hetekben volt, de közel sem olyan mint anno volt. Szép lassan hagyom hogy menjen le, nem fogyókúrázom és nem is tornászom .
2/6 anonim válasza:
Sajnos én sem voltam elég kitartó sem diétához sem tornához. Nálam beigazolódott, amit mondtak: 9 hónap alatt szedtem fel és 9 hónap kell hogy lemenjen. :(
3/6 anonim válasza:
én is szerencsés voltam, szülés utáni nap semmi se látszott. 3. nap a kantinban beszélgettem egy idegen nővel. megkérdezte miért vagyok bent, mikor mondtam, h szültem, csak hüledezett. de van olyan ismerősöm aki 1 év alatt jött formába.
4/6 anonim válasza:
Szia Én 6 hónap után kb. úgy néztem ki mint régen leszámítva a terhességi csíkokat.
5/6 anonim válasza:
Császáros voltam. Mikor hazajöttem a kórházból és lement a víz ami a császár miatt jött fel, csak 3 kiló + van rajtam, és a hasam is szépen lement már akkor! Igaz azóta kiélem magam, mert a terhesség alatt 160g-os diétát kiellett csinálnom terhességi cukor miatt, de most hogy a cukrom rendben és a lányom idekint, habzsolom az édességet és mindent amit eddig nem lehetett. Még gondolom picit engedek, aztán szeretnék odafigyelni erre is.
Ez alkat kérdése többek között.
18 napos kiscsaj anyucija
6/6 anonim válasza:
Nekem tönkrement teljesen a hasam, 9 hónapja szültem, ugyanolyan, mint szülés után, szét van löttyedve a bőr meg a köldök, tornázom ezerrel, de hiába (mondjuk 4750 gr volt a gyerek). Szerencse/balszerencse kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!