Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi pénzt adjunk az orvosna...

Mennyi pénzt adjunk az orvosnak a szülésért egy megyeszékhelyen?

Figyelt kérdés

Kizárólag összeg és rövid indoklást szeretnék kérni, nem a hálapénzzel kapcsolatos véleményt. Köszönöm.

Néhány segítség:

- ügyeletes volt éppen az orvosom

- 3-szor vizsgált, burkot repesztett.

- 3 órát voltam a szülőszobán, előtte itthon 12 órát vajúdtam.

- császármetszés lett a vége :(

Megkérdeztem az orvosom, Ő annyit mondott, hogy semmivel nem tartozunk. A terhesgondozás Nála 8000 Ft, 6 alkalommal voltam.

2013. júl. 13. 08:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez nagyon relatív. Engem évekkel ezelőtt műtött, csoda, hogy a babám összejött. A magánrendelőben elkérte havonta a 8000 forintot és programozott császárom lesz a problémáim miatt. Én nagyon hálás vagyok neki! Én 150.000 adok. A jövőben is számítok rá. De ez hálapénz szó szerint, mert eszméletlenül az vagyok neki. Ha véletlenül ügyeletben más császározna meg, akkor a férjem előtte közölné vele, hogy 'vigyázzon rám' és kapna műtét után hozzáállástól függően 50 vagy 100 ezret. Igazából az ismeretlen dokiknak az ügyelet után adni valamit butaság....nem figyel jobban rád. De, ha előtte valaki felhívja a figyelmét arra, hogy "ha minden ok, számíthat valamire' akkor legalább kedvesebb....nekem ez a véleményem. De sok-sok múlik a nővéreken az 5 nap alatt...nekik is adni kell!
2013. júl. 14. 15:03
 12/14 A kérdező kommentje:

10-es! Inkább ezt le se kellett volna írni! Ha hiszed ha nem, már anno a 80-as években is adtunk pénzt annak a tanárnőnek, aki illően megtanított bennünket!!!

Köszönöm kedves Utolsó, én is így gondolom. Én nem sajnálom a pénzt, mert hirtelen nagyon gyorsan mérlegelt és döntött és ahogy írtad, "vigyázott rám"

De azért úgy vagyok vele, hogy megkérdezem a véleményeket. Ha már odaadom neki, akkor nem fogom sajnálni, addig vacillálok még egy kicsit.

A csecsemősök egy hatalmas csomagot kaptak tőlem, a nővérek a hőmérőzésen kívül nem sok mindent csináltak.....

2013. júl. 14. 20:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Én ügyeletesnél szültem, és nem adta. (Veszprém) Ha egyszer annyira hangoztatják hogy hálapénzellenesek, akkor legyen úgy.
2013. júl. 17. 21:34
 14/14 anonim ***** válasza:

11-es de baromságot írsz!

Mi az, hogy adni KELL???

Egy egészségügyis a szakma szeretete miatt legyen a pályán és ne a pénz miatt.

Az ilyen buta elvakultak, mint te is kényeztetitek el őket.

2013. júl. 17. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!