Mennyi pénzt adjunk az orvosnak a szülésért egy megyeszékhelyen?
Kizárólag összeg és rövid indoklást szeretnék kérni, nem a hálapénzzel kapcsolatos véleményt. Köszönöm.
Néhány segítség:
- ügyeletes volt éppen az orvosom
- 3-szor vizsgált, burkot repesztett.
- 3 órát voltam a szülőszobán, előtte itthon 12 órát vajúdtam.
- császármetszés lett a vége :(
Megkérdeztem az orvosom, Ő annyit mondott, hogy semmivel nem tartozunk. A terhesgondozás Nála 8000 Ft, 6 alkalommal voltam.
10-es! Inkább ezt le se kellett volna írni! Ha hiszed ha nem, már anno a 80-as években is adtunk pénzt annak a tanárnőnek, aki illően megtanított bennünket!!!
Köszönöm kedves Utolsó, én is így gondolom. Én nem sajnálom a pénzt, mert hirtelen nagyon gyorsan mérlegelt és döntött és ahogy írtad, "vigyázott rám"
De azért úgy vagyok vele, hogy megkérdezem a véleményeket. Ha már odaadom neki, akkor nem fogom sajnálni, addig vacillálok még egy kicsit.
A csecsemősök egy hatalmas csomagot kaptak tőlem, a nővérek a hőmérőzésen kívül nem sok mindent csináltak.....
11-es de baromságot írsz!
Mi az, hogy adni KELL???
Egy egészségügyis a szakma szeretete miatt legyen a pályán és ne a pénz miatt.
Az ilyen buta elvakultak, mint te is kényeztetitek el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!