Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyit "illik mostanában...

Mennyit "illik mostanában adni" a szülésért, ha van fogadott orvosod?

Figyelt kérdés
A miskolci Semmelweis Kórház érdekelne igazából, aki ott szült mostanában és volt orvosa mennyit adott?Megmondják előre mennyi??És ha nem volt orvosod adtál annak az orvosnak akinél szültél??Minden érdekel!
2013. júl. 4. 10:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Én Budapesten, SOTE-II-n szültem. Az orvos megmondta, hogy ő 100-at kér. Ennyit is adtunk neki. Magánba jártam hozzá. Magánban a rendelés 10-szerese általában a szülés.
2013. júl. 4. 10:34
 2/7 anonim ***** válasza:
73%

kapott egy csemege kosarat

a szülésznők csokit a csecsemősök szintén és egy halom babaruhát a kórháznak :-)

ez összesen volt 20 000.-

illik nem illik én nem adtam volna neki pénzt, rendesen munkaidőben született meg a gyerek akkor meg kap fizut szal nem éreztem jogosnak

ha esetleg külön be kellet volna jönnie hétvégén vagy éjjel akkor adtam volna neki mondjuk egy 15-20 000.- - ez még így is bőven több lett volna mint az óra bére a rendes munkahelyén

inkább a gyereknek vettem belőle meg amit szerettem volna :-)

az első két gyereknél sem kapott többet arányaiban

és érdekes h nagyon jó viszonyban vagyunk ha találkozunk előre köszön mindig kedves udvarias stb...

2013. júl. 4. 10:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Általában ezek a verziók:

- felkéred és megmondja mennyit kér (legtöbbször a magánrendelésen kért terhesgondozási díj 10szeresét)

- felkéred és rád bízza, hogy amennyit gondolsz és tudsz

- nem fogadott orvosnál szülsz és rád van bízva, adsz-e egyáltalán

2013. júl. 4. 10:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Júli. 1-től ha pénzt adsz az veszésnek számít... Kíváncsi leszek mi lesz ebből :D

A kérdésedre válaszolva a barátnőm 40e adott.

2013. júl. 4. 11:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én orvosomnál havi 14.000Ft a terhesség gondozás, szülésért 50.000ft-ot kér, császárért 65.000Ft, meg vannak a tarifái!
2013. júl. 4. 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is Miskolcon szültem és 60.000-et adtam a fogadott orvosnak. Úgy vettem észre, hogy meg volt elégedve, de meg is érdemelte, mert szabadnapján, éjszaka kellett jönnie hozzám :-)
2013. júl. 4. 11:30
 7/7 anonim ***** válasza:
41%
Nekem Debrecenbe van fogadott orvosom,ő nem mond árat.Első vizsgálatnál 5000ft-ot adtam,másodiknál vaddisznó combot.A vizsgálatokért mindig 5-10 között fogok adni,szülésnél azt hiszem 10et vagy 20at.
2013. júl. 4. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!