A váci kórházban hogy működik az újszülött részleg?
Veled van 0-24ben akkor rakod cicire amikor akarod, de 3-4 oránként azért ébreszteni kell ha nem ébred magátol. Fürdeni viszik el és akkor mérik le egy nap 1x. Nem adnak neki mást csak egy kis fecskendővel cukros vizet ha nagyon nyűgös, de csak amig nem indul be a tejed.
Császárnál annyi a változás h amig nem tudsz felkelni addig hozzák viszik. Utána görnyedve is a tiéd non stop :))
Ha van még kérdésed válaszolok szivesen, februárban szültem :))
Csak mellkasig érzéstekenitenek, de nem szabad kb 8-orát mozgatni a fejed csak oldalra mert fájni fog. A karod tudod majd mozgatni. Amikor érzéstelenitenej akkor lentről indul fölfelé amikor jön vissza akkor föntröl indul és a lábad lesz az utolsó amit mozgatni tudsz majd. Nekem pl. még lábraállás előtt 1 órával az egyik lábam nehézkes volt, szoval elég lassan jön vissza.
Ahogy kivette a babát megis mutatta, aztán kivitték és amig varrtak még visszahoztaa szülésznő 1-2 puszira :))
11kor vette ki és asszem 1 körül hozták enni aztán 3 oránként kb, mivel feküdtem a cicimre rakták hason fekve :)). Reggel 9 kor állitottak talpra, fürdettek meg (ekkor vették ki a katétert is) utána már járkálnom kellett és már ott is maradt a picur. Ugyh mozoghatsz majd elég hamar, de nem egyszerű az tuti. Nekünk volt fogadott szülésznőnk igy kb 20 percet a szülőszobába lehettünk 3an, de ezt amugy nem lehet. Egyből tolnaks le a szobába nincs császárnál megfigyelés és majd az első etetésnél láthatod.
Hát csak elindul hamarabb a picur :))
Nekem 38ra bujt ki szerencsére :))
Könnyű szülést kivánok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!