Aki mostanában szült a Szent Imrében, mik a tapasztalatai?
Szia.
Idén áprilisban szültem a Szt. Imrében. Szép, tiszta és barátságos kórház. A szülésznő tökéletes volt, hatalmas segítség volt a párommal együtt :D
Végig tartotta bennem a lelket, mintha ezer éve ismerne. A doki viszont. Ha nem jöttek volna a fájások, tuti felpofoztam volna, nekem sajnos sikerült egy rémes orvost kifognom. De viszont a szülőszoba aranyos volt :D
A csecsemősök, na hát ők rendesek voltak, de nekem például sehogy sem akart megindulni a tejem, és csak vizet adtak. Utolsó nap kapott a kicsi egy kis tápot. De persze rendesek voltak. Mondjuk akkor hozhattam vihettem a babát, amikor akartam, mert pont a csecsemőosztály mellett volt a szobám :D Éjszakára le lehet adni a kicsit, ami azért jó, mert ki tudod magad pihenni, ami nem egy utolsó szempont, mert ha hazamész az elején nem sok idő van pihenésre.. A kórházi koszt ehető, de nem egy nagy mennyiség. Összességében jó volt, és meg voltam elégedve mindennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!