Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki Miskolcon a...

Szült valaki Miskolcon a Semmelweisbe Dr. Szemán Györgynél?

Figyelt kérdés
Ha igen milyen?Meg mondja a tarifát vagy nagyon pénz éhes?
2013. júl. 2. 12:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! 2011 szeptemberében szültem nála. Végig hozzá jártam magánra. Akkor 7 vagy 8 ezer volt egy rendelés. Azt hiszem 4-szer vagy talán 5-ször voltam nála, de az utolsónál már mondta, hogy nem kell többet. Nem mondott tarifát, mi 30 ezret adtunk neki és mikor mentem vissza 6 hetes kontrollra akkor egy dobozos piát. Nálunk végül császár lett egy napi vajúdás után. Reggel fél 9-kor az ügyeletes doki burkot repesztett, de Szemánnak csak délután telefonáltak, mert azt mondták addig nincs értelme. Utólag visszagondolva én felhívhattam volna hamarabb, de mindegy. Miután bejött végig ott volt, sokat nézett rám. Velünk nagyon rendes volt és egyáltalán nem pénzéhes. Minden nap benézett hozzám és megnézte a vágásom. Én csak ajánlani tudom. Van egy érdekes humora, sokszor nem értettem a poént, de röhögtem. :-) Ennyi defekt belefér. Ha újra kismama leszek újra nála szülök.
2013. júl. 2. 13:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Igaz én is őt választottam csak sokan elijesztettek tőle és ezért voltam kíváncsi több véleményre!Remélem én sem fogok csalódni!
2013. júl. 2. 15:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Sok rosszat hallottam én is, de nem bántam meg végül, hogy őt választottam. Az tény, hogy érdemes pár magánrendelésre elmenni, mert akkor máshogy áll a dolgokhoz. De én úgy gondolom, hogy ezeknek a nődokiknak mindnek van már egy kis zizije. Nincs olyan köztük, akiről csak jót hallani. Remélem Neked is szerencséd lesz. :-)
2013. júl. 3. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!