Szülés után egyágyas szobában?

Szia!
Lehet, ha nem sajnálnám rá a pénz én is szívesen mennék legközelebb egyágyasba, de csak azért mert többen is írjátok hogy sok időt bennt lehetett a férjetek.
Amúgy én nagyon jól éreztem magam 4 ágyas szobában. Nagyon aranyos szobatársaim voltak, sokat segítettek, volt aki már a másodikat szülte és volt tapasztalata. Figyeltünk egymás babáira ha elmentünk fürdeni stb... Vígasztaltak ha baj volt, nyugtattak. Én megőrültem volna ha egyedül lettem volna. Jó volt így.

mi 4-en voltunk egy szobába vagyis 4 ágyas volt de 3-an voltunk...
Nem bántam meg. 2 csajjal akivel összeismerkedtem mai napig tartjuk a kapcsolatot az egyikükkel annyira jóban vagyunk h minden nap beszélünk és sokszor találkozunk. :) Ilyen szempontból nagyon örültem. Éjszaka mondjuk mikor aludtam volna és a horkolástól vagy éppen az ő gyereke sírt egész éjjel az már nem volt a legjobb :)
De nem fizetnék érte h külön legyen. Hála az égnek könnyen tudok alkalmazkodni. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!