Akik a MÁVban szültek, mi volt a benyomásuk?
Érdekelne ki mennyire volt elégedett, illetve ha adtatok hálapénzt, akkor mennyit, és kiknek (szülésznőnek, csecsemősöknek stb is?) mert elég tanácstalan vagyok. Köszi!
33 hetes km
Fogadott dokim volt, ő nem mond előre tarifát, 50 ezret kapott.
Két szülésznő volt velem, de gyorsan zajlott a vajúdás, a vége mégis sürgősségi császár lett. - nem kaptak semmit. Nagyon kedvesek, de határozottak voltak, mindenben segítettek, dicsértek, irányítottak.
Az osztályos nővérek a szülészeten tündérek, azonnal jöttek, ha kötéscsere kellett vagy lepedőt kellett cserélni. Előttük le a kalappal.
A csecsemősök...némelyik nyaklevest érdemelt volna, akkora tuskó volt. Segíteni nem segítettek, még ha kértem, akkor sem.
Aki még nagyon kedves, az a takarítónő és a kórházi védőnő. Ő mindig kérdezgeti, megy-e a szopiztatás, kell-e segítség. Ő fogja felvenni a baba adatait.
Kettes válaszolóhoz szólnék.
A Máv-ban a 18 hetes UH másnál sem zajlott másképp.
Képet nem adnak ez nem magánrendelés hanem Genetikai UH.
Nem mutogatják a babát (Bár nekem mutatták)De sokan mondták hogy nem mutatták meg nekik.
Tudnod kellene hogy akáhová mész rendes sztk-s vizsgálatra nem fognak a kedvedben járni.Ahhoz már ki kell nyisd a pénztárcádat.
Ja és nekem is más méretet mondtak mint a nődokim a rendelőjében,de hidd el a Máv kórházban lévő UH 100 százalékos nem hiába csinálják ott a legfontosabb Ultrahangokat. Valószinűleg a te dokid mérte el a babádat.
Nekem nagyon jó élményem van az ott történt UH vizsgálatokról 12 és 18 hetesen is tünsérek voltak megmuttak mindent a baba szivét vesélyét mindent amit kell.
Igaz még nem szültem ott majd most fogok de nagyon pozitív vagyok mert csupa jót hallok róla:)
Kedves kérdező sok sikert Boldog Baba várást!
Szia. Én kétszer szültem ott. Minden a kétszer pozitív volt. Nem volt fogadott orvosom de mégis nagyszerűen bántak velem. Szülésznőhöz mindig fordulhattam kedvesen válaszolt segített amiben tudott és biztatott. Második szülésnél sajnáltam, hogy nem lehettem a szülőszobában a két órás megfigyelés alatt mert így párom sem tudott velünk lenni. Sajna éppen sok szülés volt és kellett a hely. Első babánál influenza járvány volt de a szülésre párom így is bejöhetett. Ami rossz volt az egyedül az, hogy eda-t nem kaptam mert sokan voltunk és én nagyon hamar tágultam. Visszanézve ez sem rossz de akkor ölni tudtam volna érte :)
Az osztályon vannak nagyon rendes csecsemősök akiktől tényleg lehet kérdezni és bármit megmutat de vannak akik csak le akarják tudni a műszakjukat. Három ágyas szobák vannak és ha szerencséd van akkor egy csendes szobát fogsz ki. Másodszorra mikor voltam akkor elég sok hangos ember volt aki nem volt tekintettel arra, hogy épp most szültél. Pont ezeknél a cuccaidra is vigyázni kell. Hát azt hiszem hirtelen ennyi de ha bármi kérdés van akkor hajrá :D
Sok sikert és könnyű szülést
Köszönöm a választ, mindenkinek megy a zöld kéz.
Az én fogadott dokimnál 15.000 a terhesgondozás/alkalom, de 100nál többet biztos nem tudunk adni, a szülésznőnek is gondoltam adni, hiába nem lehet fogadni (tudtam ám), amennyiben elégedettek leszünk vele. Ha kettő foglalkozik velünk a váltás miatt,akkor elégedettség függvényében kettőnek. Az altatóorvosnak is megy majd, ha siet az EDAval, mikor szükség van rá. Vagy lehet, hogy épp akkor fog sietni :)
Ez az édességcsomag nem rossz ötlet a csecsemősöknek - majd átgondoljuk. Bár szívem szerint inkább annak nyomnék borítékot a kezébe, aki normális velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!