Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szültetek a miskolci Semmelwei...

Szültetek a miskolci Semmelweis Kórházban? Véleményetek? Ki volt a fogadott orvosotok (ha volt) és mennyire voltatok megelégedve vele? Szívesen fogadok minden választ!

Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 20:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Timi! a kórteremek nem klimatizáltak! :)
2013. jún. 30. 09:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát nem is a kórtermekre írtam Zsófi,hanem a szülőszobákra!! :))
2013. jún. 30. 12:25
 13/14 anonim ***** válasza:
jah bocsesz! azt nem tudom, csukva volt a szemem végig :D
2013. jún. 30. 13:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem olvastam el a tobbiek hozzaszolasat, de valaszolok neked, a sajat tapasztalataimat leirva.

Sztem fontos a tiszta kornyezet, es ez az.

Volt orvosom, meg voltam elegedve vele. Nem bantam meg, hogy fogadtam, megpedig azert, mert eleg nehez szulesem volt, amit elore nem tudhattam. Ezert rá számithattam, orultem, hogy ottvolt, s bar el is huzodott es a szulesznokkel voltam sokat, o mindig bejott vajudas kozben, hogy biztosan minden rendben megy. Majd amikor mar beindultak a tolofajasok, akkor is tartotta bennem a lelket, nem gorombaskodott es nem siettetett, holott hosszu volt minden, mint emlitettem.

Annyit javasolnek, hogy szulesznot ne fogadj, de ha jol banik veled, menj vissza hozza, koszond meg es adj neki utana valamit bonbont.

Csecsemos novert viszont nezz ki magadnak, melyik kedves szimpatikus, mert nemelyik kozepkoru allat es nem foglalkozik a gyerekeddel ugy,ahogy szeretned. Nekik igy utolag elore is adnek penzt, de mivel volt egy fiatalka, aki rendes volt, kerdeseimre valaszolt, megmutattott sokmindent, amit masok nem, eljovetelkor adtam.

Ja, es nagyon vonzo, hogy 2 agyas szobak is vannak, de en em cserenem le igy sem a 4 agyast, mert jo a tarsasag valamint elofrdulhat, hogy valakinek mar van gyereke es tudja mit es hogyan kell tenni, tehat segithet neked.

2013. szept. 5. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!