Szent István kórházban egy jó és viszonylag olcsó szülésznő?
Aki úgy 50 ezer körül el vállalna,és tényleg kedves aranyos és tapasztalt.
Hányadik hét körül kell-érdemes jelentkezni nála?!
Ha ott a szülésznőd és mégis 'ne adj isten' esetleg császározni kell,akkor is automatikusan mehetsz oda szülni-oda tartozol mintha orvosod lenne ott?!
(azért kéne szülésznő mert más körzetbe tartozom,és ahova én tartoznék kórház egy borzadály,eszem ágában sincs ott szülni,az Istvánba szeretnék,de ott csak akkor szülheteke ha oda tartozom vagy ha van ott orvosom vagy szülésznőm..az orvost sajnos nem tudnám már megfizetni,magánrendelések+szülés,kisbaba mellett tudom máshova is tenni a százezreket.Nem is szerettem volna fogadni mert a környezetemből az a tapasztalatom hogy felesleges...így mindenképp szülésznőt szeretnék!)
Én Nováky Ritát tudom Neked javasolni.
Nagyon tapasztalt,kedves,lelkiismeretes,és ő aztán tényleg nem a pénzért csinálja..:
Aki még nagyon jó,Rákcóziné Ági!Eleinte úgy volt,hogy őt fogadom fel,de szabin lett volna a szülésem idején és ő ajánlotta Ritát.
Kedves Utolsó!
Nem ingyenes!
15 éve dolgozom,a fizetésem felét levonják ilyen-olyan adó formájában,többek között az egészségügyi ellátásra..Szóval messze nem ingyenes,még abban az értelemben sem,ahogy Te írtad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!