Fővárosi Szent István kórház, aki ott szült, milyen tapasztalataitok vannak?
Orvosokról,szülésznőkről,csecsemősökről magáról az osztályról az ellátásról. Császár és természetes óta szülés is érdekel.
Mit kell be vinnetek a kórházba és mi az amit az a kórház ad- nyújt,gondolok én itt baba ruhára pelenkára ,betétre…
Van köztetek esetleg olyan aki úgy szült itt hogy nem volt fogadott orvosa se szülésznője,esetleg nem is ebbe a kórházba tartozna?!
Fogadott orvossal(dr.Radnai Katalin) szültem és ügyeletes szülésznővel..
A doktornővel és szülésznővel elégedett vagyok maximálisan!
Sajnos,ez a bent töltött napokra nem igazán igaz...Elég rosszak a körülmények,a csecsemősök sem olyan kedvesek,és volt olyan ügyeletes doktornő,aki egy kérdésemre képest volt azt válaszolni,hogy kérdezzem majd meg legközelebb a választott orvosomat,mert neki erre nincsen kapacitása,hogy még a választott orvossal rendelkezőkkel is ő foglalkozzon(megjegyzem tényleg csak 1 percre,1 kérdésem lett volna..)
Így az élmények nagyon vegyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!