Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi történik azokkal a magzatok...

Mi történik azokkal a magzatokkal amiket betegség miatt meg "kell" szülni?

Figyelt kérdés
12. hét után ha valaki úgy dönt nem tartja meg a beteg gyermekét és meg kell szülnie, ott a magzatot szülés után egyszerűen hagyják meghalni?
2013. jún. 26. 14:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Itt ket lehetoseg van a szulok a korhazban hagyak es ott levisszuk a mortoariumba pici fa dobzba tesszuk oket.Ha van eleg magzat akkor egyszerre hamvasszak oket a hanmvakat a temeto kiszoro fuves reszen szorjak ki.

Vagy a24 het alatti elve vagy halva megszuletett ill szules inditas utan vilagrajott magzatot a szulok bucsuja utan a szukok hazavihetik es sajat foldbe temethetik

2013. jún. 27. 02:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Kedves 11! Ez melyik szülészeten van? Mert hogy engem meg nem kérdeztek, el sem búcsúzhattam, csak egy halk nyöszörgést, vagy valami ahhoz hasonló hangot hallottam, beletették azonnal egy vesetálba, és már vitték is.....:( Ez a halk hang, egy ultrahangkép, és lelkemben élő gyönyörű emlékek maradtak utánna!
2013. jún. 27. 10:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Sajnalom utolso

Kulfoldon dolgozom itt holistis es kismama barat a szuleszet a gyasz es a kismamak lelki tamogatasa nagyon fontos.

A torveny engedi a magzatokkal valo rendelkezest a szuloknek a koraszules es veteles utan.

Otthon is az angyalok szulei oldalan vannak jogszabalyok.

Az az eu dolgozo aki nem engedi megnezni a magzatot az nem figyelt az iskolaban.

2013. jún. 28. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!