Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csaszar utan 2,5 evvel csak...

Csaszar utan 2,5 evvel csak termszetes szules johet szoba?

Figyelt kérdés
Kinek mi a tapasztalata?
2013. jún. 26. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.
2013. jún. 26. 11:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

konkrét tapasztalatom nincs, de Nekem tavaly aug-ban volt császárom. Most 25 hetes terhes vagyok, a későbbre tervezett kistesó úgy döntött hamarabb érkezik :)

Megkérdeztem az orvosom, hogy mi a véleménye: egyből császár vagy megpróbáljuk a sima szülést?

Ő természetes szülés párti doki, így annyit mondott, hogy majd a helyzettől függ. Ha a heg engedi, akkor természetes szülés lesz, de ha úgy latja, hogy nagyon megvékonyodik, akkor visz császárra.

2013. jún. 26. 11:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a két szülés között 2év 3 hónap telt és azt mondták,hogy szülhetek (sőt szüljek) természetes úton. Nem volt fogadott orvosom és szülésznőm!
2013. jún. 26. 13:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Az első császár után,ha minden rendben,lehet hüvelyi úton szülni,a második cs. után már nem.De akinek az első császár volt,általában a második is az.
2013. jún. 28. 01:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Kedves harmadik! Végül minden simán ment? Nekem is pont ennyi idő fog eltelni a két szülés között, annyi különbséggel, hogy nekem ez már a harmadik szülésem lesz: az első sima volt, a második császár, most nagyon szeretném elkerülni a császárt, de tartok is tőle. Írnál kicsit, hogy hogy működnek a dolgok? Hogy indítanak, ha esetleg szükséges, mert elvileg az előző császár miatt oxyval nem lehet... Köszi, ha válaszolsz. :)
2013. jún. 30. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!