Már gyerek elött is nagyon igényes voltam magamra, de ez nem aszt jelenti hogy nem látom el a gyereket. Imádom szeretem de magammal is foglalkozom, és nem szeretnék majd pár év múlva esetleg a második gyerek után is, úgy kinézni hogy mindenhol egyenletesen, és a hasam meg borzalmas, plasztikát én se akarok. A gyerek meg a szopási sztrájknál(2hós) teljesen elvált tölle. Azóta tápis.
2009. okt. 14. 12:34
12/17 A kérdező kommentje:
Nézem a gyerek igényeit is, meg a magamét is. A férjemét is.
2009. okt. 14. 12:35
13/17 anonim válasza:
Én 20 kilót híztam és 3-4 hónap múlva már semmi felesleg nem volt rajtam. A mellem lóg de azzal nem is lehet mit csinálni (5 és fél hónapig szoptattam) a hasam ugyanakkor volt 3-4 hónap múlva mint régen csak hájas de nem tornázom egyáltalán. Örülök, hogy élek...elég "igényes" a babám éjjel is 4x-5x kel pedig már 8 hónapos.
Ha Te így tornázol meg minden akkor annak meg lesz az eredménye, végül is nem sürgős, nem? Nyárig van időd addig meg sima ügy. :p
Ja, és én is császáros vagyok.
2009. okt. 15. 10:34
14/17 anonim válasza:
Szerintem ne törődj a lehúzós válaszokkal. Persze a baba az első, de nem lehet az anya igényit teljesen leredukálni. A babának is fontos, hogy boldog anyukája legyen. Sok anyuka csak féltékenykedik, hogy ha egy másik anyuka jól nézki ő meg nem. Én is császárral szültm másfél éve, rajtam maradt pár kiló, de legjobban a hasam zavar ott egy igazi úszógumi maradt, próbálom ledolgozni de nem nagyon megy...Ja, és ha nem írod, hogy tápszeres a babód, akkor fele ennyi rosszalló választ sem kapsz.A tápszertő nem lesz semmi baja.Jó babázást!
2009. okt. 15. 15:48
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, legközelebb nem írom hogy tápszeres a baba.
2009. okt. 15. 15:50
16/17 anonim válasza:
Rajtam 15 kg maradt...de nem ez a legszörnyűbb, mert ezt le lehet adni, de a hasamon a bőr, kb.5 cm lóg le. Annyira undorító, hogy az elmondhatatlan. 21 éves vagyok, 1 éves a fiam és semmi változás. 10,5 hónapig szoptattam, egy deka sem ment le, pedig nem zabáltam, még mozogtam is. Teljesen bele vagyok keseredve.
2009. okt. 15. 20:59
17/17 A kérdező kommentje:
Megértelek és nagyon rossz érzés lehet.
Így viszont látni magadat.
Itt a tél, próbálj meg egy kicsit magadra is időt hagyni és próbálj egy kört még egyszer hátha eredménnyel jársz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!