változó, a szoptatássa lgyorsabban megy...de mi zavar, olyan sok súly nem maradhatott rajtad...a tested bizonyos szempontból örökre megváltozik, de a legtöbb dolog fél év-év múlva már visszaáll, igaz nem lesz már olyan a tested, mintha nem szültél volna, de szerintem nem is ez a cél...
2009. okt. 14. 08:12
3/17 A kérdező kommentje:
Hét igen, de azért még feltudjak venni 2 részes fürdő ruhát, A hasamon ne legyen egy picike felesleg.
A heget úgy kértük hogy kisebbnek tűnjön mint 12 cm, így csak 7 cm. Következő nyárra már szeretnék eredményt elérni.
A baba nyugodt, vigyori édes gyerek.
2009. okt. 14. 08:20
4/17 anonim válasza:
Nem akrlak megbántani de én is 45 kg keztem a terhességet és 67-el mentem szülni.Na jó a baba is elég nagy volt de maradt rajtam 10 kg.Tejem van de nekem se sok és én is tápszerrel potlok.Valamint tornászok és rákellett jönnöm sose leszek olyan mint régen.Jó babázást
2009. okt. 14. 09:13
5/17 anonim válasza:
A legtöbb nő plasztika nélkül nem lesz olyan, mint szülés előtt. Átformálódik a test. Persze ha nagyon keményen dolgozol rajta, alakulhat, de ugyanolyan nem valószínű, hogy lesz.
2009. okt. 14. 09:36
6/17 A kérdező kommentje:
A családunkban elég sok lány szült mostanában, egy-kettőröl nem is lehet megmondani hogy szült. Lapos hasuk van, és tesznek is érte.
De azért remélem ezt örököltem én is, és szerencsém lesz.
A férjemnek de elsősorban nekem se mindegy hogy nézek ki, és erről csak én tehetek, mennyire engedem el magam, illetve nem törödöm magammal.
2009. okt. 14. 10:14
7/17 anonim válasza:
Hát bocsi, de szerintem idiótaság ezen parázni. Bár én is adok a külsőmre és aggódok picit a vonalaim miatt, de az én életemben az hogy ki hogy néz ki és hogy hány gramm felesleg van rajta az ezred rangú kérdés. És szerintem a 8 kiló az baromira kevés terhesség alatt, szerintem így nem is tápláltad jól azt a babát! Miért vállalsz gyereket, ha jobban foglalkoztat, hogy hogy nézel ki, mint az hogy a gyermekednek jó legyen? Bocsi, de nekem ez jött le a kérdésedből és a kommentjeidből.
2009. okt. 14. 10:58
8/17 anonim válasza:
ja, és gondolom nem csodálkozol rajta, hogy elapadt a tejed?! Szegény gyerek, nem lesz jó az immunrendszere, mert az anyukája fitt és csinos akart inkább maradni... bocs, de ez szánalmas!
2009. okt. 14. 11:02
9/17 anonim válasza:
Hát nem akarlak elkeseríteni de engem 3 éve császároltak mindenem a régi de a hasam nekem sem lett lapos bárhogy is szeretném,plasztika.:( na de a lényeg a kislányom és ha az Isten megsegít 2 hét múlva karomba lesz a kis húga.
2009. okt. 14. 11:17
10/17 anonim válasza:
Én az első szülésem után 4 hónappal nyaraltam a Balatonon kétrészes fürdőruciban. És bár úgy voltam vele, hogy nem én vagyok a strand bombázója, de azért nem panaszkodhatom, hiszen mindenki láthatja, hogy pici babával vagyok, szóval sejthetik miért nem kockás a hasam. Most várom a második babót és remélem , hogy ha nem is 4 hónappal, de kb 1 évvel a szülés után fogok megint úgy kinézni, mint akkor. És ha ez így lesz, akkor elégedett lehetek, mert lesz két szép gyerkőcöm és én sem leszek bányarém. A többi már engem nem érdekel.
amúgy az első terhessséget 57 kg-mal kezdtem és 70-nel fejeztem be, a mostanit 58 kg-mal és most tartok 66kg-nál 28 hetesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!