Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha szülés alatt van valamilyen...

Ha szülés alatt van valamilyen gombás fertőzésem mi baja lehet a babának?

Figyelt kérdés

Nem csináltak tenyésztést, holnap töltöm a 40. hetet.

Nincs semmi irritáció, nincs szaga sem csak az elmúlt napokban picit megváltozott a színe. Holnap megyek dokihoz, mindenképpen szólok neki erről. Lehet emiatt császár?

2009. okt. 13. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Szülhetsz rendesen. Az én lányom vmi gyógyszert kapott, miután megszületett. Gombás fertőzésem volt, nem viszketett, nem fájt, nem csípett, nem volt büdös. Csak színes folyásom volt.

Nem tudom, hogy mit okoz. (Talán fertőz tovább?)

2009. okt. 13. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nem volt streptococcus tenyésztés?? Bátor az orvosod... ha olyan fertőzésed van, az nagyon veszélyes a minire, agyhártyagyulladást is kaphat tőle. Ez miatt nem lesz császárod, maximum kapsz szüléskor vénás antibiotikumot.
2009. okt. 13. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom a szájpenész ettől van. Amit az előző ír, úgy tudom nem kötelező, és ha kéred, fizetni kell érte. Legalábbis nálunk.
2009. okt. 13. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
a strepto tenyésztés?? Protokoll!! Ingyenes és KÖTELEZŐ!
2009. okt. 13. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

Sajnos ez nincs mindenhol így!:( Nekem kérésre sem csinálták meg!

2009. okt. 14. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a terhességem alatt kb. 6-szor voltam gombás, rengeteg kúpot, krémet, gyógyszert szedtem, sőt magas faktorszámú HPV- is lett, de szerencsére a babámnak semmi baja nem lett, most 12 hónapos és egészséges. Ja és nem császároztak, hanem spontán szültem a 40. héten. Könnyű szülést neked.
2009. okt. 15. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!