Hány órát vajúdtál ami igazán fájt? 1. és 2. gyereknél is érdekelne.
1. gyereknél kb. 5 órán át voltak fájásaim, ebből az utolsó 2 óra volt a neheze.
2. gyereknél az első fájástól számitva 2 óra alatt lett meg, fájásra ébredtem, épp csak be tudtunk érni. 22 hónap van a 2 gyerek között, előtte már 2,5 ujjnyira nyitva voltam. 8 percessel kezdtem, a következő már 5 perces volt. Igazából mire beértünk meg megvizsgáltak, már 2-3 percesek voltak, de onnan 1 óra alatt kinn is volt.
Szia.
Nekem még csak egy babám van,vele 24 órát vajúdtam,de ami ebből tényleges úgy igazán fájdalmas volt(amihez már gázt is szívtam)az 10 perc híján 3 óra volt.
:)
7 hetes kisfiú anyukája
1. baba 7 óra tömény fájdalom (nekem miután elkezdődtek a fájások onnantól fél óra alatt 5 percesekre sűrűsödött ráadásul iszonyúan ment a hasam és hánytam is nem is tudtam komolyan merre legyek arccal:)) alig bírtam felöltözni vagy a zuhanyzóig elmenni kiszállni is alig alig.
Előtte viszont semmi bajom se volt még délelőtt is teljesen zárt méhszáj, nulla fájás, jóslóm se volt egyáltalán azt se tudtam mire készüljek.
2. baba előző napot reggeltől végig görcsöltem, keményedtem, nem az a majd belehalok úgy fáj de azért pont olyan kellemetlen hogy nem tudok csinálni tőle nagyon semmit...
majd egész éjjelre leállt a dolog teljesen elmúltak a fájások (ezek a kezdődő gyengék) aludtam egy hatalmasat kipihenten ellibegtem reggel nst-re ahol a vizsgálaton kiderül hogy már 3 ujjnyi vagyok és haza se engedtek.2 óra múlva burkot repesztettek (addig SEMMI fájdalmat nem éreztem) és ezután 1 óra keény fájdalom majd 10 perc kitolás jött és meg is volt a babám.
Pedig sokkal nagyobb volt mint az első gátmetszésem is lett jó nagy olyan gyorsan jött mégis 2 óra múlva saját lábamon jöttem mentem és törökülésben szoptattam a szülőágyon:)
Én legtöbb ismerőstől így hallom hogy a második sokkal könnyebb gyorsabb és egyszerűbb volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!