Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt valaki aki mostanaban...

Van itt valaki aki mostanaban fog szulni? Hogy birjatok?

Figyelt kérdés

2013. jún. 21. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Hàt màr elèg türelmetlen vagyok,mennèk màr szûlni.39.hètbe lèptem,vannak jòslòim ès szèpen tàgulgatok is.C2111 az èrtèkem.Te hàny hetes vagy?
2013. jún. 21. 09:41
 2/7 A kérdező kommentje:
En 37-38 korul vagyok. Meg zarva vagyok teljesen, de sajnos az elso gyerekembol kiindulva ez nem szamit. Aznap nyilottam ki es meg is szultem. Remelem hamar kijon a kiscsaj mert ez a meleg....
2013. jún. 21. 10:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi ma kezdtük a 40. hetet. A meleg annyira nem zavar, de kezdek türelmetlen lenni. Elfogytak a tennivalók, (persze takarítani azért bőven lenne mit), általában nincs kedvem semmihez, és kezd nehézkes lenni, hogy bármit csinálunk, számolnunk kell a B-tervvel. Kb. 5 percenként változik, hogy éppen aludnék, kirándulnék, olvasnék, mégsem, hányingerem van, éhes vagyok, szomjas vagyok stb. Nekem is nehéz követni, nemhogy szegény férjemnek. :) De összességében kifejezetten jól vagyok. A többit még én is csak hisztinek érzem. :)
2013. jún. 21. 12:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia!Én is a 40-ik hétbe léptem.Holnap megyek dokihoz,kiváncsi vagyok mond-e valamit.Én elég jól bírom nappal teszek veszek és lesem a 3 éves lánykám minden kívánságát :)Éjjelekkel nem vagyok kibékülve mert kegyetlen meleg van és sokat járok pisilni.
2013. jún. 21. 14:17
 5/7 anonim ***** válasza:
37 hetes vagyok de a melegből és az izzadásból kezd elegem lenni. Szerintem zárt a méhszájam de nem tudom mert külföldön élek és mivel minden rendben volt a terhességemmel eddig ezért csak akkor kell bemennem vizsgálatra ha bármi baj van vagy vérzek, vagy elindul a szülés..
2013. jún. 21. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
38-39 hetes vagyok és még teljesen zárt. Első baba lesz. Én nem vagyok türelmetlen és jön majd amikor szeretne, csak ez a meleg nagyon nagyon nehéz, főleg itt a 3. emeleten. :/ Jah és a hátfájásról ne is beszéljünk. :D
2013. jún. 21. 16:26
 7/7 anonim válasza:
En már a 42 is meghaladtam, ma fektettek be, holnap valami tagito tamponnal akarnak megszuleszteni.Eléggé félek...Franciaorszag
2013. jún. 21. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!