Vav22 kérdése:
Szülés után vettem észre, pigmentfolt lehet?
Figyelt kérdés
Szülés után vettem észre a szeméremajkaimon pár anyajegy szerű, olyan tipikus pigmentfoltszerű vmit pár darabot mindkét oldalon. Nem viszket, nem fáj, nem dudorodik ki. Először teljesen beparáztam, aztán elgondolkoztam és gondoltam biztos pigmentfolt, de azért még mindig elég parás vagyok, hogy mi lehet az. Egy biztos, vagy a terhességem utolsó szakaszában vagy szülés után jött ki. Szülés után vettem észre, mert csak akkor láttam oda a hasamtól. Szerintetek? 6 hetes kontrollon mindent rendben talált a doki, de emiatt külön elfelejtettem szólni, mert idesges voltam kontroll előtt...2009. okt. 10. 01:05
2/8 anonim 

válasza:

Menj vissza a dokihoz,és NE aggódj!!!
3/8 anonim 

válasza:

Menj azonnal bőrgyógyászhoz, mert az anyajegyszerű dolog az általában HPV szemölcs, amit azonnal kezelni kell (nehéz leirtani, gyorsan terjed). Úgyhogy ha az ha nem, jobb, ha rögtön látják, és vagy kezelik, vagy megnyugtatnak.
4/8 A kérdező kommentje:
Ok, persze, hogy elmegyek orvoshoz, csak azért tettem fel a kérdést, hogy ne legyen tiszta ideg egész hétvégén, mert tegnap majdnem sírva fakadtam, már szinte temettem magam. Nagyon be tudok parázni. Amúgy a HPV szemölcsre rákerestem neten megnéztem a képeket, de egyik sem hasonlított az enyémre. Nem tudom, de egy szemölcs az nem dudorodik ki a bőrből, mint általában a szemölcs?
2009. okt. 10. 11:26
5/8 anonim 

válasza:

Én még nem szültem, de nekem is van anyajegy ott.
6/8 anonim 

válasza:

Én is ilyen parás vagyok,különösen amióta szültem,azóta azt vettem észre sokkal jobban félek olyan dolgoktól,amik addig eszembe sem jutottak.Azóta egy örök aggodalom az életem és azt mondják ez nem is fog változni,ezt az anyaság hozza.Próbálj meg lazítani,nem vagy gyógyíthatatlan beteg,csak menj el nyugodtan az orvoshoz,majd ő is meggyőz Téged erről.Én fél éve szültem,de nincs olyan nap hogy ne félteném magamat vagy a családomat ettől-attól.Mi ilyenek vagyunk...de talán így is van ez rendjén,csak ne ess át a ló túlsó oldalára:)
Itt egy kis ajándék nyugtatás képpen,próbáld ki;-)
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a nyugatatást! Meg fogom hallgatni a CD-t!!! Remélem segít... :-)
2009. okt. 10. 23:15
8/8 anonim 

válasza:

Szia! Én még szülés elött vettem ezt észre. nekem úgyani így pigmentfoltnak tűnt. Szóltam a dokimnak és megállapította, hogy valószínű valami vírus okozza. Úgyhogy kaptam rá ecsetelést és mostmár kezd eltűnni. Szerintem minnél előbb menj a dokidhoz, mert azt mondta ez nagyon gyorsan tud terjedni és nehéz megállítani. No meg a párod is elkaphatja. Ja és ne stresszelj rajta! Felesleges! Semmi kellemetlenséget nem okoz csak kezelni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!