Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha arctartással akar születni...

Ha arctartással akar születni a baba, akkor automatikusan császároznak?

Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 19:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi a jókívánságot:) Ha jól tudom neked is 3 gyerkőcöd van?
2013. jún. 11. 08:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen, hárman vannak, 5 és 3 évesek lesznek a nagyok a nyáron, a kicsi meg szombaton tölti az egy évet. :-)
2013. jún. 11. 12:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Boldog szülinapot a picinek:) Nálam a középső meg elsején volt 2 éves:)
2013. jún. 11. 13:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor nektek is nagyon sok boldog szülinapot! :-)
2013. jún. 11. 15:04
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2013. jún. 11. 15:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is indították, mert panaszkodtam a dokimnak, hogy nem mozog annyit napok óta, mint korábban. Ctg után indított. Ez volt a 38.héten. 11 óra fekvés és fájások után vittek császározni, mert nem tágultam és nem is voltak igazán nagy fájások. Szintén arctartásos volt és köldökzsinór is rá volt csavarodva, mint utólag kiderült. Még császárhege is lett a homlokán a fiamnak, véletlen megvágták, mert nem jól volt lefordulva. Én sem értem, hogy miért nem csináltak uh-t, akkor már korábban kiderült volna, hogy nem is jól helyezkedik...

2013. jún. 13. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!