Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szules utan meddig menstrualta...

Csillagg virág kérdése:

Szules utan meddig menstrualtatok?

Figyelt kérdés
7 hetes lesz kislanyom cicizik. Es meg mindig menstrualok. Mit gondoltok?
2013. jún. 10. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudom, nem erre vonatkozik a kérdés, de ha had javítsalak ki. Ez NEM menstruáció! Szülés után normális, hogy vérzel, kb a 6. hétig szokott tartani, nekem úgy a 8. környékén múlt el, de cici mellett egy év múlva sem menstruáltam még, és közben összejött a kistesó is.
2013. jún. 10. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
A szülés utáni (gyermekágyi) vérzésem 8 hétig tartott. Aztán hamarosan újra véreztem, majdnem 3 hónapos volt a kisfiam, amikor először megjött a menszeszem.
2013. jún. 10. 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:
4 hete szültem, már nem vérzek, viszont valami sárga folyás szerűség még ürül belőlem, muszály beraknom tisztasági betétet.
2013. jún. 10. 15:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Elsonel 4 hetig masodiknal 10 hetig tartott a gyermekagyi verzes.

Teljesen normalis ha meg 7hettel kesobb is verzel. Gondolom nem olyan intenziven mint az elso egy-ket hetben.

2013. jún. 10. 16:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem mar csak idegesit;)))
2013. jún. 10. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!