Mennyi esélyem van még, hogy megfordul a baba?
Mintha magamat olvasnám, bár én még nem vagyok 35 hetes, csak 31. Végig csücsült, jövő héten megyünk uh-ra, hátha addig megfordul. Tegnap a védőnő a szívhangot még ugyanúgy találta meg nála, ahogy az előző uh-on is volt. Meg érzem is, hogy alul van a lábacskája.
Rettegek a császártól, az előző kisfiammal is arra készültünk, de szerencsére végül simán megszületett. Én most is bízom benne, hogy nem lesz műtét a vége.
Beszélgess a babáddal, hátha... :)
Nekem augusztus 11-én fordult meg a babám 31 re voltam kiirva elsején jött természetesen...
beszélgess vele mond neki hogy szépen forduljon a helyére, de ő tudja mit akar hidd el..
Szia!
Nem feltétlenül lesz császár a faros fekvés miatt.
Ha a lábai nincsenek felcsapva, akkor simán is meg lehet szülni. Persze, ez dokitól függ.
Drukk, hogy beforduljon!
Nekem a 38. héten fordult be a kisfiam. Már mindenki letett róla, hogy kifutópályára áll (első baba, nagy baba volt), de én végig bíztam benne és kintről biztattam!
Ne add fel, még nem biztos az a műtét!
Szia. Nekem nem fordult be a babám. Így császár lett, de nem volt olyan vészes, mint amennyire féltem tőle. Az első 2 felkelés maga a pokol az igaz, de a term. szülés is fáj. Én egy hete szültem, de már nagyon jól vagyok, sőt, már másnap jöttem-mentem, és minden órával jobb volt!
Esély mindíg van hogy megforduljon, hallottam olyat is, akinek a szülőszobán fordult meg.
Első babát nem szokták vállalni, ha faros.
De még simán megfordulhat, esetleg keress fel egy kismamajóga csoportot, az állítólag segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!