Mi a véleményetek a " klinikákrol "? Jó kórház? Tapasztalatok? Melyik orvost válasszam?
Én a SOTE II-re járok, eddig minden rendben volt, szerintem jó. Illetve a 36 hetes CTG-re előre bejelentkeztem telefonon, ahogy kell, aztán közben derült ki, hogy valamiért mégsem lettem beírva (valaki lemondta, és az ő időpontjában mentem, gondolom, nem írták át a nevet). De nem csináltak belőle problémát, megvolt a vizsgálat.
Most kicsit káosz van körülötte, mert átépítik, ideiglenesen átköltöztetik a Tömő utcai szemklinikára, de sosem lehet tudni, hogy pontosan mikor. Úgyhogy a terhesgondozás kalandos. De ez pár héten belül véget ér elvileg. :)
Négyes vagyok. Nem tudom, hogy működik ez, de gondolom, hogy van X számú egyágyas szoba. Ha nem programozott császárral szül az ember lánya, akkor csak az Isten tudja, mikor indul a szülés. Nehéz így előre foglalni is szobát, meg a kórháznak üresen tartani is. Szerintem logikus, hogy akkor van szoba, amikor van - nem tudom elképzelni, hogy máshol máshogy lenne. Hacsak nem magánklinikán szül az ember, ha megteheti.
Amúgy nem tudom, mikor szülsz, de állítólag a szemklinikán 3 ágyasak lesznek a gyermekágyas kórtermek. Ezt bent hallottam, nem tudom, mennyire megbízható az infó, de jobban hangzik, mint a 6 ágyas. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!