Egyáltalán nem. :) Én két gyereket szültem érzéstelenítés nélkül, az elsőt farfekvéssel. Az első után rögtön azt mondtam, hogy jöhet a következő... Persze a második már jobban fájt, de azért az is símán kibírható volt.
2009. okt. 8. 14:51
12/23 anonim válasza:
Fáj, de ki lehet bírni! A világ legcsodálatosabb érzése!!! Amint kint van a baba, elfelejtesz minden fájdalamt!
Nekem van már egy gyönyörű 16 hónapos kisfiam, de alig várom már hogy újra Kismama lehessek!!
Ezek az igazán életre szóló élmények!
Ne félj, hidd el, te is boldogan emlékszel majd vissza a szülésre, ahányszor a gyermekedre nézel! Kitartás!!
2009. okt. 8. 15:18
13/23 anonim válasza:
Hát nem leányálom!:)
Én császármetszéssel szültem,az első három napban meg akartam halni,de mégis itt vagyok és egyszer tesót is szeretnénk.
14 hós tündér fiú anyukája
2009. okt. 8. 15:20
14/23 anonim válasza:
megérkeztek a lepontozók
én mindenkit fölpontoztam:)
2009. okt. 8. 15:35
15/23 anonim válasza:
Jól szórakoztál kedves lepontozó? Szültél már? Remélem, legalább akkora fájdalmaid lesznek, amekkora a szülés.... Én is mindenkit felpontoztam :)
2009. okt. 8. 15:40
16/23 anonim válasza:
Én nagyon megszenvedtem,/pedig azt hittem jól birom a fáájdalmat:-)/,de vannak olyan ismeröseim,akik azt mondták,akár a szülöágyon megszülték volna a következőt,olyan könnyű volt.Én mégegyet nem fogok...
2009. okt. 8. 15:47
17/23 anonim válasza:
Borzasztó nagy fájdalom, amekkorára nem lehet felkészülni, de a baba mindenért kárpótol!
2009. okt. 8. 16:30
18/23 anonim válasza:
Én 5 hete szültem, 3 óra alatt, indították burokrepesztéssel és infúzióval.Akkor abban a 3 órában azt mondtam hogy ezt nem lehet kibírni, és elviselhetetlen volt a fájdalom.De már rá két napra azt mondtam hogy akár azonnal végigcsinálnám megint.Már alig várom a következőt.Életem legmeghatározóbb emléke lett!!!
2009. okt. 8. 16:57
19/23 anonim válasza:
Ki lehet bírni, nagyon fáj és semmihez sem lehet hasonlítani, de két egyforma szülés nincs ezt mindenki másképp éli meg, én hat óra alatt szültem meg a kislányomat, nagyon fájt, de mikor a mellkasomra tette a doki minden fájdalom megszünt és egy szép emlék maradt,
2 hós kislány anyucija:)
2009. okt. 9. 11:31
20/23 anonim válasza:
Ott akkor azt hittem nem lehet kibírni, már azt mondtam üssenek le mert elájulok, de aztán mégis túlvagyunk rajta és így 6 hét után elfelejteni nem lehet de csillapodak a kellemetlen emlékek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!