Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha még nem múlt el teljesen a...

Ha még nem múlt el teljesen a vérzésem, akkor is lehet menni 6 hetes kontrollra?

Figyelt kérdés
Még van egy hetem, de időponra vagyok hívva. Vagyis én kértem. A vérzésem meg már egy hete viccelődik velem. Van, hogy pár napig nincs semmi, aztán jön egy kis vér. De még egy betét sem lesz tele vele. Így odaállíthatok?
2013. jún. 2. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze! Menjél, nem véletlen a 6 hét!
2013. jún. 2. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Én halasztottam 2 héttel
2013. jún. 2. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, lehet. Nekem gátmetszésem volt, varrat szedés 2 hét múlva volt, simán véreztem még. A kontrollon azt hiszem már nem, de lehet nyugodtan. Ha bizonytalan vagy, kérdezed meg az orvost, nem gond-e, hogy még tart a gyermekágyi vérzés.
2013. jún. 2. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond, tőlem kérdezte is a doki, mielőtt vizsgált, hogy elmúlt-e a vérzés, meg hogy mikor. Leginkább úgyis a méhed méretét, meg a méhszájat nézi.
2013. jún. 2. 18:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszönöm!
2013. jún. 2. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!