Ti igénybe vennétek az apás segítséget?
Figyelt kérdés
Ma voltam NST-n és nagyon szép volt, attól eltekintve hogy vasárnapra vagyok kiírva.
A dokim közölte velem, és a védőnőm is alkalmazzam az apás segítséget, hogy mihamarabb megszülessen a babám.
Mi a véleményetek erről?
39+3hkm
2013. máj. 30. 17:27
1/21 anonim válasza:
nekem 3 terhességből 1x indult meg tőle. próba cseresznye:)
2/21 anonim válasza:
Hát ha apának nincs ellene kifogása....
3/21 A kérdező kommentje:
Csak én kicsit parás vagyok, mert úgy befeszül tőle a has.
2013. máj. 30. 17:30
4/21 A kérdező kommentje:
2 es!!
Apának biztosan nem lenne kifogása ellene :D
Maximum anya parázna :))
2013. máj. 30. 17:31
5/21 anonim válasza:
37 hetes vagyok, heti 4x sexelünk, semmi bajom tőle.
Próbáld ki, de nekem ez mint szülés indítás nem hat, az előző gEreknél sem jött be...
6/21 anonim válasza:
Nálunk apa nem volt hajlandó segíteni. Neki furcsa volt akkor már h mennyire érzi a lányunkat. :D Amint írod is apa ellenére nincsen próbáld meg. Ha meg befeszülsz hátha elindul annak aminek el kellene :)
7/21 A kérdező kommentje:
6-os!
Apa is mindig kérdezi hogy nem írt fel neki receptre az orvos senkit? :D persze mint viccelve.
De mikor elé állok meg félti a prücsköt, mindig azt mondja és ha meg harapja a végét? :))))))))
2013. máj. 30. 17:42
8/21 anonim válasza:
próbáltuk, nem lett semmi eredménye sajnos
9/21 A kérdező kommentje:
NA igen , pont ettől félek én is, hogy semmi eredménye nem lesz, és akkor magamnak csináltam lelkifurit, hogy minek ki nem tettem a babámat...
2013. máj. 30. 17:46
10/21 anonim válasza:
Ilyen előrehaladott terhességnél legbiztosabb a farkaspóz (ül a lyuk mellett, és vonyít).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!